foto

Marylouise Burke

  • nar. 20.1.1941 (78 let)
    Steelton, Pennsylvania, USA

Biografie

MaryLouise Burke je americká televizní a divadelní herečka. Někdy používá lehce pozměněné alternativní jméno Mary Louise Burke.

Burke vyhrála v roce 2000 divadelní cenu za nejlepší hostující herečku v off-Brodway divadle ve představení FUDDY MEERS za roli Gertie. V únoru v roce 2002 hrála v muzikálu INTO THE WOODS postavu Jackovy matky od režisérů Stephena Sondheima a Jamese Lapina v Ahmansonově divadle v New Yorku.

V únoru roku 2003 byla nominována na divadelní cenu pro nejlepší herečku ve hře KIMBERLEY AKIMBO produkovanou Davidem Lindsay-Abairem za roli Kimberley uváděnou v divadle City Center Stage I v New Yorku. V roce 2003 dostala další nominaci Outer Critics Award Nomination za nejlepší herečku v divadelní hře.

Lukáš "gatuso" Častulík

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Comedian
2014 Wild Canaries
2012 Dívka na útěku
That's What She Said
2010 Králičí nora
Neviditelný symbol
2007 Mastersons of Manhattan, The (TV film)
The Cake Eaters
2004 Bokovka
2002 Martin & Orloff
2001 Amy a Isabela (TV film)
Diary of a City Priest
Zabít nebo zemřít: Hráči - série sedmá
2000 Urbania
1999 Počítání mrtvých
1998 Celebrity
Jediná správná věc
Seznamte se, Joe Black
1997 Hudson River Blues
1995 Jeffrey
1994 Angie

TV seriály

2018 Instinct (TV seriál)
Long Shot (S01E08)
Happy! (TV seriál)
Some Girls Need A Lot Of Repenting (S02E03)
2017 The Mist (TV seriál)
The Devil You Know (E06)
Withdrawal (E02)
2016 Crisis in Six Scenes (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 4 (E04)
Episode 1 (E01)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Dark Heart (S02E13)
2015 Pot a slzy (TV seriál)
Cannon Fodder (E02)
Bulling Through (E01)
2014 Alpha House (TV seriál)
Bugged (S02E08)
Shelter In Place (S02E04)
The Contest (S02E03)
další epizody (4)
2010 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Střední východ je komplikovaný (S02E07)
Bobrland (S02E06)
Veselé koláčky (S02E05)
další epizody (6)
2009 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Je to protetický (S01E08)
Doris je mrtvá (S01E06)
Opice z cirkusu (S01E05)
další epizody (5)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Na svatého Valentýna (S03E11)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Pokusný objekt (S01E05)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vrozené štěstí (S05E05)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Legacy (S07E10)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
In Memory Of (S02E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace