foto

Jean-Claude Carrière

  • nar. 19.9.1931 (86 let)
    Colombières - sur - Orb, Hérault, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 L'Amant d'un jour
2015 Ve stínu žen
2012 Kouzelný kámen
Umělec a modelka
2011 Memorias de mis Putas Tristes
2007 Ulzhan
2006 Goyovy přízraky
Marie-Antoinette (TV film)
2005 Galilée ou L'amour de Dieu (TV film)
2004 Zrození
2003 Rien, voilà l'ordre
2002 Bataille d'Hernani, La (TV film)
Ruy Blas (TV film) - původní scénář
2001 Madame de... (TV film)
2000 Salsa
1999 La Guerre dans le Haut Pays
1998 Clarissa (TV film)
1997 Čínský hlavolam
1996 Golden Boy
Netvor
Parfum de Jeannette, Le (TV film)
Spiklenci - divadelní hra
Une femme explosive (TV film)
1995 Husar na střeše
1994 The Night and the Moment
1993 C'était la guerre (TV film)
Návrat Sommersbyho - původní scénář
1992 La Controverse de Valladolid (TV film)
Návrat Casanovy
1991 Hráči na vinici Páně
1990 Cyrano z Bergeracu
Milou v máji
1989 Bouvard et Pecuchet (TV film)
Je těžké být Bohem
Une femme tranquille (TV film)
Valmont
1988 Běsi
Nesnesitelná lehkost bytí
Nuit Bengali, La
1987 Exploits d'un jeune Don Juan, Les
1986 Étonnements d'un couple moderne, Les (TV film)
Leune fille et l'enfer, La
Unique, L'
Vlk u dveří
1984 Aide-mémoire, L' (TV film)
Swannova láska
1983 Credo (TV film)
Danton
Generale dell'armata morte, Il
Itinéraire Bis
Jardinier récalcitrant, Le (TV film)
1982 Accompagnateur, L' (TV film)
Antonieta
Indiscrétion, L'
Návrat Martina Guerra
Passion
1981 Black Mirror
Bouffon, Le (TV film)
Double vie de Théophraste Longuet, La (TV film)
Fälschung, Die
1980 Zachraň si, kdo můžeš (život)
1979 Ils sont grands, ces petits
Plechový bubínek
Retour à la bien-aimée
Úspěšný společník
1978 Franc-tireur, Le (TV film)
Harold et Maud (TV film)
Chaussette surprise
Motýl na rameni
Rozhněvaný muž
1977 Diable dans la boîte, Le
Gang
Jako klíště
Ten tajemný předmět touhy
1975 Faille, La
La chair de l'orchidée
Leonor
Sérieux comme le plaisir
1974 Femme aux bottes rouges, La
Přirozená velikost
Přízrak svobody
1972 Droit d'aimer, Le
Liza
Moine, Le
Nenápadný půvab buržoazie
Un homme est mort - původní scénář
1971 Alliance, L'
Taking Off
Un peu de soleil dans l'eau froide
1970 Borsalino
1969 Bazén
Mléčná dráha
Pince à ongles, La
Velká láska
1968 Pour un amour lointain
1967 Kráska dne
Zloděj z Paříže
1966 Hotel Paradiso
Jen když jsme zdrávi
1965 Jojo
Viva Maria!
1964 Deník komorné
1962 Nápadník
Šťastné narozeniny
1961 Rupture
At Eternity's Gate

TV seriály

2003 Thibault, Les (TV seriál)
1995 Associations de bienfaiteurs (TV seriál)
1989 Mahabharata (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Dokumentární

2011 Carriére, 250 metros
1997 Paradoxes de Buñuel, Les
1989 J'écris dans l'espace
Soví dědictví (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2013 En ningún lugar, Don Luis Buñuel
2010 Věrná kopie
2007 Čas tajemství, čas lásek (TV film)
2006 Avida
Tajnata kniga
2001 Buñuel y la mesa del rey Salomón
Madame de... (TV film)
1998 Jaya Ganga
1996 Parfum de Jeannette, Le (TV film)
1994 Eugénie Grandet (TV film)
The Night and the Moment
1989 Bouvard et Pecuchet (TV film)
1988 Sueurs froides: A la mémoire d'un ange (TV film)
1984 Vive les femmes!
1982 Écarteur, L' (TV film)
1981 Double vie de Théophraste Longuet, La (TV film)
Nahá láska
1979 Ils sont grands, ces petits
Úspěšný společník
1978 Chaussette surprise
Photo-souvenir (TV film)
1977 Jako klíště
1976 Jardin des supplices, Le
Jeu du solitaire, Le
1975 Sérieux comme le plaisir
1971 Alliance, L'
Un peu de soleil dans l'eau froide
1969 Mléčná dráha
1964 Deník komorné
1962 Šťastné narozeniny

TV seriály

2003 Thibault, Les (TV seriál)
1988 Studený pot (TV seriál)
1983 Homme de la nuit, L' (TV seriál)
1982 On sort ce soir (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Dokumentární

2015 Celebrating Laughter: The Life and Films of Colin Higgins
2014 Lundi en histoires (TV seriál)
Mystery of the King of Kinema, The
2013 Dům rozhlasu
2011 Carriére, 250 metros
2010 Miloš Forman
2009 Miloš Forman: Co tě nezabije…
2008 Byl jednou jeden film: King Kong (TV film)
Byl jednou jeden film: Můj strýček (TV film)
Das letzte Drehbuch - Erinnerungen an Luis Buñuel (TV film)
Generace 68
2004 Cineasta e il labirinto, Il
2003 Il était une fois... (TV seriál)
1997 Jean Carmet, la liberté d'abord (TV film)
Paradoxes de Buñuel, Les
1989 Milos Forman: Portrait (TV film)
1987 La marche du siècle (TV seriál)
La nuit des Molières (TV seriál)

TV pořady

2010 Kinorama (TV pořad)
2009 La traversée du miroir (TV pořad)
2008 Au Field de la nuit (TV pořad)
La grande librairie (TV pořad)
2007 Un jour, un destin (TV pořad)
2003 Les grands du rire (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1994 Ça se discute (TV pořad)
Vincent à l'heure (TV pořad)
1992 Le cercle de minuit (TV pořad)
1991 Bouillon de culture (TV pořad)
1985 C'est encore mieux l'après-midi (TV pořad)
1981 7 sur 7 (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)
1954 Lecture pour tous (TV pořad)

Režijní filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

2003 Terasa (divadelní záznam) - kniha
1971 Alliance, L' - kniha

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(51)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace