foto

Dean Cameron

  • nar. 25.12.1962 (56 let)
    Morrison, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nigerian Prince
2017 Confessions of a Teenage Jesus Jerk
2016 Director's Cut
The Good Neighbor
2015 Straight Outta Compton
2009 Hole in One
2005 I'm Not Gay
Rainbow's End
2004 Gayosity
Grace and the Storm
2003 Palindrome Affair, The
Tan Lines: The Making of Suntanned Bikini
2002 Sit and Spin
2001 Hollywood Palms
2000 It's a Shame About Ray
Nebezpečná hloubka
1999 Two-Eleven
1998 Lež má krátké nohy
Some Girl
1997 Highball
Půlnoční modř
1995 Kicking and Screaming
Můj kamarád duch
1994 Kritický stav (TV film)
Lyžařská škola 2
Sleep with Me
1993 Mlýnek na maso
1992 Pobřeží snů
1991 Lyžařská škola
1990 Disturbed
Muži při práci
Rockula
1988 Zlé sny
1987 Summer School
1986 Princ z Bel Air (TV film)
1985 Facing It: My Friend's an Alcoholic
1984 Things Are Looking Up (TV film)

TV seriály

2017 Doubt (TV seriál)
The Return (E13)
Clean Burn (E04)
2015 Mezi námi medvědy (TV seriál)
2014 Vražedná práva (TV seriál)
He Deserved to Die (S01E07)
Shameless (TV seriál)
The Legend of Bonnie and Carl (S04E09)
Agentura Jasno (TV seriál)
A Nightmare on State Street (S08E09)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Střelec (S11E22)
2013 The Neighbors (TV seriál)
Space Invaders (S01E15)
American Horror Story (TV seriál)
Rozlité mléko (S02E11)
Glee (TV seriál)
Guilty Pleasures (S04E17)
2012 Newsroom (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Wednesday (S04E01)
2003 Mister Sterling (TV seriál)
2001 Will a Grace (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (S04E06)
1998 Felicity (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Bezpečnostní opatření (S06E12)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Porod 2/2 (S05E24)
Týden před dnem D (S05E23)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Správná věc (S02E14)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1990 They Came from Outer Space (TV seriál)
Alf (TV seriál)
Zralé rozhodnutí (S04E23)
Budoucnost s otazníkem (S04E18)
1989 Alf (TV seriál)
Večírek (S04E13)
1986 Fast Times (TV seriál)
My Sister Sam (TV seriál)
1984 Spencer (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)

TV pořady

2012 TMI Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace