foto

Christopher Misiano

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Amazing Mrs. Novak, The (TV film)

TV seriály

2018 Kravaťáci (TV seriál)
Hard Truths (S07E11)
2017 Doubt (TV seriál)
Not a Word (E05)
Ten Days in the Valley (TV seriál)
Day 5: Back To Ones (E05)
2016 Kravaťáci (TV seriál)
Turn (S06E04)
2015 Agent Carter (TV seriál)
Valediction (S01E08)
Code Black (TV seriál)
We Plug Holes (S01E02)
Takoví normální Američané (TV seriál)
I Am Abassin Zadran (S03E12)
2014 Manhattan (TV seriál)
The Hive (S01E03)
Prozíravost (TV seriál)
Possession (S03E04)
Shiver (S03E03)
Posedlost (S02E14)
další epizody (5)
Kravaťáci (TV seriál)
Planý slib (S04E05)
2013 Prozíravost (TV seriál)
Kaleidoskop (S02E05)
Kravaťáci (TV seriál)
Zlá víra (S03E09)
Dohoda (S03E01)
Dobrá manželka (TV seriál)
Runnin' With The Devil (S04E16)
2012 Poslední základna (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
Nemesis (S01E07)
Posel (S01E05)
Kravaťáci (TV seriál)
Bod zlomu (S02E05)
2011 Pan Am (TV seriál)
We'll Always Have Paris (E02)
Pomsta (TV seriál)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Dědictví (S01E21)
2009 Hrdinové (TV seriál)
Přijetí reality (S04E04)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Pokusný objekt (S01E05)
V odborné péči (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Život po smrti (S15E01)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Studio 60 (TV seriál)
The Focus Group (E03)
Waterfront (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Oslava narozenin (S02E09)
2005 Chirurgové (TV seriál)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Aprílové počasí (S07E18)
2000 Pohotovost (TV seriál)
Starý známý rituál (S07E08)
Písek a voda (S07E02)
Pod kontrolou (S06E16)
Právo a pořádek (TV seriál)
Vaya Con Dios (S10E24)
Fools for Love (S10E15)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Znovu na světě (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Velké očekávání (S06E08)
Odpovědné strany (S05E21)
Místo původu (S05E18)
Právo a pořádek (TV seriál)
Ambitious (S09E21)
1998 Trinity (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Zlomek vteřiny (S05E02)
Nechte malé děti (S04E21)
Právo a pořádek (TV seriál)
Grief (S08E14)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Denial (S08E02)
Past Imperfect (S07E22)
Mad Dog (S07E18)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Double Blind (S07E06)
Girlfriends (S06E20)
Corpus Delicti (S06E11)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Jeopardy (S06E04)
Switch (S05E22)
Guardian (S05E11)

Kameramanská filmografie

TV seriály

1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Divorce (S08E16)
Faccia a Faccia (S08E15)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Burned (S08E09)
Blood (S08E07)
Terminal (S07E23)
další epizody (7)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Deadbeat (S07E07)
Corruption (S07E05)
I.D. (S07E02)
další epizody (8)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Humiliation (S06E07)
Paranoia (S06E06)
Bitter Fruit (S06E01)

Herecká filmografie

TV seriály

1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Censure (S04E14)

Dokumentární

2002 Comedian

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace