foto

Karina Arroyave

  • nar. 16.7.1969 (50 let)
    Kolumbie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lost Cat Corona
2016 The Karma Club
2009 Adam
2007 Adrift in Manhattan
2004 Crash
2002 Impérium
2000 Otcova muka (TV film)
1999 Bezva polda
Právo silnějšího
1998 Shock Television
1997 187 - Kód pro vraždu
1995 Friends at Last (TV film)
Nebezpečné myšlenky
1994 Cesta kovbojů
Porota
1993 Slepý bod (TV film)
Volný pád
1989 Opři se o mě

TV seriály

2019 Orange Is the New Black (TV seriál)
A tady si vystoupíme (S07E13)
Bůh žehnej Americe (S07E11)
Únikovka (S07E09)
další epizody (6)
2018 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Chasing Demons (S19E14)
2017 Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
The Devil's Breath (S02E03)
2016 Bull (TV seriál)
Never Saw the Sign (S01E07)
2015 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Locked Box (S02E03)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Milostné příběhy (S05E13)
2004 Policie New York (TV seriál)
Bratrská pouta (S11E18)
2003 Beze stopy (TV seriál)
Americký sen (S02E07)
2002 24 hodin (TV seriál)
11:00 a.m.-12:00 p.m. (S01E12)
10:00 a.m.-11:00 a.m. (S01E11)
9:00 a.m.-10:00 a.m. (S01E10)
další epizody (6)
2001 24 hodin (TV seriál)
5:00 a.m.-6:00 a.m. (S01E06)
3:00 a.m.-4:00 a.m. (S01E04)
2:00 a.m.-3:00 a.m. (S01E03)
další epizody (5)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Kde jsou hranice? (S01E17)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Golden Hour (S06E09)
1998 Policie New York (TV seriál)
I Don't Wanna Dye (S05E18)
Právo a pořádek (TV seriál)
Punk (S09E08)
1997 413 Hope St. (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Save the Mule (S02E09)
Brooklyn South (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
A Death in the Family (S01E13)
1989 Gideon Oliver (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky