foto

Elizabeth Lackey

  • nar. 2.3.1971 (48 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Grace Bedell
2008 Shattered!
2007 Poslední hřích
2006 Fallen (TV film)
2005 Zelená je tráva
2004 Cooking Lessons (TV film)
2003 L.A. Okrsek 187 (TV film)
The Extreme Team
2002 Krvavý zločin (TV film)
2001 Mulholland Drive
Planeta opic
To je vražda, napsala: Konečně na svobodě (TV film)
Únik z Alcatrazu
1999 Love Happens
1996 Cody: Fall from Grace (TV film)

TV seriály

2011 Dr. House (TV seriál)
Rodiče (S08E06)
2010 Hrdinové (TV seriál) - herec, a.z.
Umění klamu (S04E17)
Prošel / Neprošel (S04E16)
Tobě nablízku (S04E15)
další epizody (4)
2009 Hrdinové (TV seriál)
Protiklady se přitahují (S04E07)
Nové začátky 2/2 (S04E02)
Nové začátky 1/2 (S04E01)
další epizody (5)
2008 Žralok (TV seriál)
Partners in Crime (S02E12)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v budce (S04E02)
2007 Hrdinové (TV seriál)
Bojuj, nebo uteč (S02E05)
Něco nečekaného (S01E16)
Uteč! (S01E15)
další epizody (5)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Před šesti měsíci (S01E10)
Za sedm minut dvanáct (S01E08)
Není co skrývat (S01E07)
další epizody (5)
Spiknutí (TV seriál)
2005 Médium (TV seriál)
The Other Side of the Tracks (S01E10)
Suspicions and Certainties (S01E02)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Komplikace (S02E11)
2002 John Doe (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vysoké sázky (S01E15)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1998 Příšerná kocovina (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Delfín Flip (TV seriál)
Vládci kouzel (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Dokumentární

1996 G'Day, Summer Bay (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace