foto

Kristen Hager

  • nar. 2.1.1984 (34 let)
    Red Lake, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Clara
2016 Untitled Miami Project (TV film)
V zárodku
2015 Life
The Adversaries (TV film)
2014 Trigger
2013 Dokonalá nedokonalost
2012 Tak trochu zombie
2011 Servitude
Textuality
2010 Pouta, která svazují (TV film)
2009 Dívčí války (TV film)
Leslie, My Name Is Evil
You Might as Well Live
2008 Doživotní trest (TV film)
Wanted
2007 Beze mě: Šest tváří Boba Dylana
Vetřelci vs. Predátor 2
2005 Gurmánská láska (TV film)

TV seriály

2018 Condor (TV seriál)
A Question of Compromise (E08)
Within a Dark Wood (E07)
No Such Thing (E06)
další epizody (6)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Identity Crisis (S04E12)
2017 The Kennedys After Camelot (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Výkupné (TV seriál)
The Enemy Within (S01E05)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Spellbound (S18E18)
2016 Code Black (TV seriál)
1.0 Bodies (S02E08)
Gotham (TV seriál)
A Dead Man Feels No Cold (S02E13)
Mr. Freeze (S02E12)
2015 The Expanse (TV seriál)
The Big Empty (S01E02)
Dulcinea (S01E01)
Mystérium sexu (TV seriál)
Rozum a čich (S03E06)
2014 Cena za lidskost (TV seriál)
There Goes the Neighborhood: Part 3 (S04E13)
House Hunting (S04E12)
Ramona the Pest (S04E11)
další epizody (13)
2013 Cena za lidskost (TV seriál)
Ruh-Roh (S03E13)
Always a Bridesmaid, Never Alive (S03E12)
If I Only Had Raw Brain (S03E11)
další epizody (11)
2012 Cena za lidskost (TV seriál)
It's My Party and I'll Die If I Want to (S02E13)
Don't Fear the Scott (S02E11)
The Ties That Blind (S02E07)
další epizody (7)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
A Funny Thing Happened on the Way to Me Killing You (S01E13)
You're the One That I Haunt (S01E12)
Going Dutch (S01E11)
další epizody (8)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Podvodníci (S02E23)
2010 Kriminálka Miami (TV seriál)
Téměř dokonalý plán (S09E01)
Všichni padnou (S08E24)
2009 The Listener (TV seriál)
Valemont (TV seriál)
Wild Roses (TV seriál)
2008 Sophie (TV seriál)
2007 Dresden (TV seriál)
St. Urbain's Horseman (TV seriál)
2006 Štvanci (TV seriál)
2005 Beach Girls (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace