foto

Necar Zadegan

  • nar. 20.6.1982 (38 let)
    Heidelberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Meth Head
2011 Joshua Tree
2010 Elena Undone
Odpočítávání
When the Voices Fade
2007 The Touch

TV seriály

2020 Star Trek: Picard (TV seriál)
Stardust City Rag (S01E05)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Predators (S06E20)
Monolith (S06E19)
A Changed Woman (S06E18)
další epizody (10)
2019 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Requital (S06E10)
Convicted (S06E09)
The Order of the Mongoose (S06E08)
další epizody (23)
2018 Tady a teď (TV seriál)
Dream Logic (E09)
Yes (E08)
Wake (E07)
další epizody (8)
Dobrý doktor (TV seriál)
Middle Ground (S02E02)
Islands: Part Two (S01E12)
Islands: Part One (S01E11)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #1: Keep the Toast Short (S05E06)
Rule #303: Burn That Sh*t to the Ground (S05E05)
Rule #63: It's a Marathon, Not a Sprint (S05E04)
další epizody (6)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Tick Tock (S05E10)
Risk Assessment (S05E09)
Blízko domova (S05E08)
další epizody (9)
2017 Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #155: Go with the Magician (S04E06)
Rule #930: Plan for New Plans (S04E05)
Rule #49: Let It Shine (S04E04)
další epizody (13)
2016 Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #59: "Happily Ever After" Is an Oxymoron (S02E13)
Rule #876: Everything Does Not Happen for a Reason (S02E12)
Rule #118: Let Her Eat Cake (S02E11)
další epizody (8)
2015 Extant (TV seriál)
Ti druzí (S02E07)
Evoluce (S02E06)
Nová hranice (S02E05)
další epizody (6)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #72: It's Never Too Late to Be a Mean Girl (S02E05)
Rule #605: You Can Go Home Again (S02E04)
Rule #8: Timing Is Everything (S02E03)
další epizody (13)
Mystérium sexu (TV seriál)
Tři jsou prostě moc (S03E02)
2014 Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #21: Leave Childishness to the Children (S01E05)
Rule #426: Fantasyland: A Great Place to Visit (S01E04)
Rule #47: Always Take Advantage of "Me" Time (S01E03)
další epizody (5)
Legenda (TV seriál)
Zrada (S01E04)
Obchodníci se smrtí (S01E03)
Mizera (TV seriál)
Mammophile (E13)
Man's Best Friend (E12)
Remembrance of Taxis Past (E11)
další epizody (13)
2013 The Fosters (TV seriál)
Clean (S01E08)
Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... The Perfect Storm (E12)
Emily and... The Teapot (E11)
Emily and... The Social Experiment (E10)
další epizody (5)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Extáze a agonie (S01E04)
Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... the Good and the Bad (E07)
Emily and... the Question of Faith (E06)
Emily and... the Tell-Tale Heart (E05)
další epizody (7)
Drsná Harry (TV seriál)
Gorila k adopci (S02E11)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
Pilot (E01)
Událost (TV seriál)
Face Off (E15)
A Message Back (E14)
And Then There Were More (E11)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
Outlaw (TV seriál)
Událost (TV seriál)
Everything Will Change (E10)
Your World to Take (E09)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Čest rodiny (S08E18)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S08E24)
Day 8: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S08E23)
Day 8: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S08E22)
další epizody (20)
2009 Jednotka zvláštního určení (TV seriál) - a.z.
The Spear of Destiny (S04E13) - a.z.
2008 Ztraceni (TV seriál)
Nikdo nepřežil (S04E02)
Policejní odznak (TV seriál)
Coefficient of Drag (S07E01)
2007 Big Shots (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Deprese (S02E14)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Stěhování (S02E18)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Podezření (S04E12)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)

Dokumentární

2013 America on Stage
1999 Independent Lens (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Home & Family (TV pořad)