foto

Jack Klugman

  • nar. 27.4.1922
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 24.12.2012 (90 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Camera Obscura
2005 When Do We Eat?
1997 Soumrak rodiny Goldových (TV film)
1996 Božská lest
1994 Poslední setkání (TV film)
1993 Odd Couple: Together Again, The (TV film)
1989 Cesta kolem světa za 80 dní (TV film)
1980 Magic of David Copperfield III: Levitating Ferrari, The (TV film)
1976 Odpočítávání smrti
One of My Wives Is Missing (TV film)
1974 Underground Man, The (TV film)
1973 Poor Devil (TV film)
Shape of Things, The (TV film)
1971 Kdo říká, že neumím jezdit na duze?
1969 Sbohem, město C
1968 Detektiv
The Split
1966 Fame Is the Name of the Game (TV film)
1965 Je vous salue, mafia!
1963 Act One
Mohla bych zpívat
Yellow Canary, The
1962 Dny vína a růží
1961 Million Dollar Incident, The (TV film)
1960 Special for Women: The Cold Woman (TV film)
1958 Cry Terror!
Kiss Me, Kate (TV film)
1957 Dvanáct rozhněvaných mužů
1956 Time Table
1952 Grubstake

TV seriály

2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
Run of the Mill (S02E09)
1998 Brother's Keeper (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1989 Shining Time Station (TV seriál)
1986 You Again? (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1972 Banyon (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Harris Against the World (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
In Praise of Pip (S05E01)
Death Ship (S04E06)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
Straightaway (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
A Game of Pool (S03E05)
1960 Insight (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
A Passage for Trumpet (S01E32)
1959 The Untouchables (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
The Investigator (TV seriál)
1957 Suspicion (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Appointment with Adventure (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 Greatest Gift, The (TV seriál)
Inner Sanctum (TV seriál)
Justice (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)
1953 Colonel Humphrey Flack (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Hallmark Hall of Fame (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Big Town (TV seriál)
Inside Detective (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 Actor's Studio (TV seriál)
Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2015 Mama Mae: The Life and Music of Mae Boren Axton
2011 Paul Williams Still Alive
2009 Watching the Dead
2005 Needs of Kim Stanley, The
2001 Scene Smoking: Cigarettes, Cinema & the Myth of Cool
1987 Biography (TV seriál)
1975 Don Rickles: Buy This Tape You Hockey Puck

TV pořady

2005 The Young Turks (TV pořad)
2004 The Tony Danza Show (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
The Jon Stewart Show (TV pořad)
1979 The 31st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1978 The 30th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1977 Dean Martin Celebrity Roast: Frank Sinatra, The (TV pořad)
The 29th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1971 The 23rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1959 Kraft Mystery Theater (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace