foto

John Carlisle

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Forget Me Not
2007 Trial and Retribution XIV: Mirror Image (TV film)
2005 Soumrak nad Jižní Afrikou
Tom Brown's Schooldays (TV film)
2004 Dunkerque: záchrana expedičního sboru (TV film)
2001 Bunkr
1985 Cyrano z Bergeracu (TV film)
1978 Kdo zabíjí nejlepší evropské šéfkuchaře?
1974 Haggard Falcon, The (TV film)
1969 Barrister at Law (TV film)

TV seriály

2006 Robin Hood (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
Show Catherine Tateové (TV seriál)
2003 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Lesní muž (S07E01)
2002 Sága rodu Forsytů (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1993 Body and Soul (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1983 Černá zmije (TV seriál)
Černá pečeť (S01E06)
1981 Bergerac (TV seriál)
1979 The Omega Factor (TV seriál)
1978 Disraeli (TV seriál)
Kidnapped (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
New Scotland Yard (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
1968 Strange Report (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
Trapped (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace