foto

Kellye Nakahara

  • nar. 1950
    Oahu, Hawaii, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Dr. Dolittle
1995 Black Day Blue Night
1994 3 Nindžové - Protiúder
1991 Ztracená totožnost
1988 Manželské etudy
1987 Amazonky na Měsíci
1985 Stopa

TV seriály

1999 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
The Good, the Bad and the Luau (S03E25)
1993 Policie New York (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Otherworld (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 Lottery! (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Nashledanou, sbohem a amen (S11E16)
Jak jde čas (S11E15)
Dávej a ber (S11E14)
další epizody (7)
1982 Matt Houston (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Běh pro peníze (S11E09)
Střízlivý Měsíc (S11E08)
Senzační zpráva (S11E06)
další epizody (19)
1981 M*A*S*H (TV seriál)
Smrtí nic nekončí (S10E11)
To byl den po Vánocích (S10E10)
Krátký proces 2 (S10E09)
další epizody (22)
1980 M*A*S*H (TV seriál)
Válka pro všechny sezóny (S09E06)
Smrt na prázdninách (S09E05)
Den otců (S09E04)
další epizody (14)
1979 M*A*S*H (TV seriál)
Ano, to je naše dítě (S08E15)
Bitva o kapitána (S08E13)
Drahý strýčku Abdule (S08E12)
další epizody (22)
1978 M*A*S*H (TV seriál)
Drahá Sestro (S07E15)
Oko za oko, zub za zub (S07E14)
Bez plynu (S07E13)
další epizody (16)
1977 M*A*S*H (TV seriál)
Kamarádi ve zbrani (2) (S06E14)
Hrobař (S06E12)
Olympiáda v M*A*S*Hi (S06E11)
další epizody (16)
1976 M*A*S*H (TV seriál)
Vymítání (S05E13)
Plukovníkův kůň (S05E12)
Korejský chirurg (S05E10)
další epizody (12)
1975 M*A*S*H (TV seriál)
Drahá mami (S04E17)
Znovu volání pošty (S04E15)
O paroháčích a lidech (S04E12)
další epizody (16)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Vojín Charles Jehně (S03E14)
Zlí psi a servismani (S03E13)
Všední den (S03E12)
další epizody (14)
1973 M*A*S*H (TV seriál)
Pouze pro důstojníky (S02E15)
Žhavé rty a prázdná náruč (S02E14)
Drž se, Hawkeye (S02E11)
další epizody (12)

Dokumentární

1991 Memories of M*A*S*H (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace