foto

Kristián Hynek

  • nar. 26.1.1944 (75 let)
    Praha, Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2007 O dívce, která šlápla na chléb (TV film)
2003 Probuzená skála (TV film)
2001 Podzimní návrat
1998 Třikrát život, třikrát smrt (TV film)
1993 Stalo se na podzim (TV film)
1991 Vyžilý Boudník
1987 Bitva na kopci (TV film)
1986 Stopy ve skle (TV film)

TV seriály

1989 Dlouhá míle (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
1988 Rodáci (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
další epizody (13)
1985 Třetí patro (TV seriál)
Mistr (E06)
Hrdlička (E05)
Patent (E04)
další epizody (6)
1984 Adam a Eva (TV seriál)

Dokumentární

2013 Život s Kašparem
2011 Inventura Febia (TV seriál)
Zvláštní světy Hrabala a Fukse (E45)
Arnošt Lustig a Sühnezeichen - ve znamení pokání (E19)
2009 Katka
2007 Rok 68 (TV seriál)
2002 21 pohledů na Prahu 21. století (TV seriál)
2001 V pasti
1999 Zdravý nemocný Vlastimilený Brodský
1993 Arnošt Lustig pohledem Jana Němce (TV film)
GEN - Galerie elity národa (TV seriál)
Kam panenky...?

TV pořady

1992 Oko - pohled na současnost (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Monstrum (TV film)
1990 Byli jsme to my?
1986 Bumerang (TV film)
1984 Co je vám, doktore?

Dokumentární

2014 Nízká Vysoká hra (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace