foto

James Burrows

  • nar. 30.12.1940 (78 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Live in Front of a Studio Audience: Norman Lear's 'All in the Family' and 'The Jeffersons' (TV film)
2014 More Time with Family (TV film)
2010 Nathan vs. Nurture (TV film)
Open Books (TV film)
2007 Mastersons of Manhattan, The (TV film)
Traveling in Packs (TV film)
2006 The Big Bang Theory - Unaired Pilot (TV film)
2002 Dexter Prep Pilot (TV film)
1982 Partneři
1981 Every Stray Dog and Kid (TV film)
1978 More Than Friends (TV film)

TV seriály

2019 Will a Grace (TV seriál)
Jack's Big Gay Wedding (S10E18)
The Things We Do for Love (S10E17)
Conscious Coupling (S10E16)
další epizody (10)
2018 The Neighborhood (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Will a Grace (TV seriál)
Anchor Away (S10E08)
So Long, Division (S10E07)
Kid 'n Play (S10E06)
další epizody (17)
2017 Disjointed (TV seriál)
Donna Weed (S01E06)
Omega Strain (S01E01)
Superior Donuts (TV seriál)
Secrets and Spies (S01E13)
Wage Against the Machine (S01E11)
Arthur's Day Off (S01E06)
další epizody (8)
Will a Grace (TV seriál)
A Gay Olde Christmas (S09E07)
Rosario's Quinceanera (S09E06)
How to Succeed in Business Without Really Crying (S09E05)
další epizody (7)
2016 Crowded (TV seriál)
Man with a Plan (TV seriál)
Mike a Molly (TV seriál)
I See Love (S06E13)
2014 Friends with Better Lives (TV seriál)
Pilot (E01)
2013 Millerovi (TV seriál)
Plot Twists (S01E02)
Pilot (S01E01)
Sean Saves the World (TV seriál)
2012 Parťáci (TV seriál)
Mike a Molly (TV seriál)
Mike Likes Cake (S03E03)
2011 2 $ocky (TV seriál)
A rozchodová scéna (S01E02)
Pilot (S01E01)
Mike a Molly (TV seriál)
The Wedding (S02E23)
The Rehearsal (S02E22)
Bachelor/Bachelorette (S02E21)
další epizody (23)
2010 $#*! My Dad Says (TV seriál)
100 Questions (TV seriál)
Mike a Molly (TV seriál)
Peggy's New Beau (S01E24)
Victoria's Birthday (S01E23)
Cigar Talk (S01E22)
další epizody (24)
Rande není romantika (TV seriál)
S tebou je mi líp (TV seriál)
2009 Hank (TV seriál)
2008 Gary Unmarried (TV seriál)
Zpátky do studia (TV seriál)
Kauza rukojmí (E17)
Dům snů (E16)
Rande s překvapením (E15)
další epizody (10)
2007 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Zpátky do studia (TV seriál)
Něco tam nahoře je (E07)
Gracie a šikana (E06)
Noc plná možností (E05)
další epizody (7)
2006 Courting Alex (TV seriál)
Four Kings (TV seriál)
Spolužáci (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Finále 2/2 (S08E24)
Finále 1/2 (S08E23)
Co se vlastně stalo s Baby Gin? (S08E22)
další epizody (15)
2005 Will a Grace (TV seriál)
Teplé svátky vánoční (S08E09)
Ožehavé situace (S08E08)
Zachraňte tučňáky (S08E07)
další epizody (21)
2004 Stones, The (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Střepy přinášejí štěstí (S07E12)
Perfektní Díkuvzdání 2/2 (S07E11)
Perfektní Díkuvzdání 1/2 (S07E10)
další epizody (26)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Rozchod (S01E01)
Will a Grace (TV seriál)
Fanoušci (S06E10)
Karen versus Candice (S06E09)
Paní učitelce s láskou (S06E08)
další epizody (23)
2002 Bram and Alice (TV seriál)
Good Morning, Miami (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Koleda, koleda (S05E11)
Konec líbánek (S05E10)
Poněkud zvláštní svatba 2/2 (S05E09)
další epizody (26)
2001 Will a Grace (TV seriál)
Vánoční snahy (S04E12)
Plány nejen obchodní (S04E11)
Antirodinné svátky II. (S04E10)
další epizody (24)
2000 Cursed (TV seriál)
Madigan Men (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Will a Grace na svatbě (S03E10)
Three's a Crowd, Six is a Freak Show (S03E09)
Takoví jsme byli (S03E08)
další epizody (25)
1999 Ladies Man (TV seriál)
Stark Raving Mad (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Život není žádná olivová zahrada (S02E09)
Cena za zaměstnání (S02E08)
Sex, lži a svátky (S02E07)
další epizody (22)
1998 Jesse (TV seriál)
The Secret Lives of Men (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Pravda o Willovi a psech (S01E09)
Realita (S01E08)
Will versus vůle (S01E07)
další epizody (9)
Přátelé (TV seriál)
Jak Ross hrál rugby (S04E15)
1997 Chicago Sons (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Fired Up (TV seriál)
George & Leo (TV seriál)
Union Square (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Den poté (S03E16)
Jak se Ross a Rachel rozcházeli (S03E15)
Frasier (TV seriál)
Smrt a psík (S04E12)
Lhář, lhář! (S04E10)
Sherry (S04E09)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
Pearl (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Domácí video (S02E14)
Frasier (TV seriál)
Dívej se, kam skáčeš (S03E16)
Stará láska nerezaví (S03E14)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Hudson Street (TV seriál)
NewsRadio (TV seriál)
Partners (TV seriál)
Preston Episodes, The (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Narodil se kluk (S01E23)
Hráči pokeru (S01E18)
Na Svatého Valentýna (S01E14)
další epizody (4)
Frasier (TV seriál)
Temné vítězství (S02E24)
Někdo, kdo tě bude chránit (S02E19)
Šou, ve které se objeví Sam (S02E16)
další epizody (4)
1994 Boys Are Back, The (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Oběť reklamy (S01E09)
Loučení s babičkou (S01E08)
Bez proudu (S01E07)
další epizody (7)
Frasier (TV seriál)
Obnova trůnu (S02E11)
Dobrodružství v ráji 2/2 (S02E09)
Dobrodružství v ráji 1/2 (S02E08)
další epizody (15)
1993 Cafe Americain (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Veselé Vánoce (S01E12)
Vyhoďme ho z kola ven (S01E10)
Říkejte mi nezodpovědný (S01E07)
další epizody (7)
1992 Flying Blind (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
Legacy (S01E01)
Marshall Chronicles, The (TV seriál)
1987 Tortellis, The (TV seriál)
1986 All Is Forgiven (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1985 Na zdraví (TV seriál)
King of the Hill (S03E15)
The Heart Is a Lonely Snipehunter (S03E14)
Kdo to udělá (S03E13)
1984 Night Court (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Rozchod na poslední chvíli (S03E12)
Peterson Crusoe (S03E11)
Dianina alergie (S03E10)
další epizody (22)
1983 Na zdraví (TV seriál)
Prostě tři přátelé (S02E11)
Jak ji miluji (S02E10)
Říkali mi Mayday (S02E09)
další epizody (21)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Špión, co přišel na jedno studené (S01E12)
Jeden do knihy (S01E11)
Řetěz neúspěchů (S01E10)
další epizody (12)
1981 Best of the West (TV seriál)
1980 Good Time Harry (TV seriál)
1979 Associates, The (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Free Country (TV seriál)
Husbands, Wives & Lovers (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
Bobby's Acting Career (S01E04)
Blind Date (S01E03)
One-Punch Banta (S01E02)
další epizody (4)
1977 Betty White Show, The (TV seriál)
Busting Loose (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1975 Fay (TV seriál)
1974 Rhoda (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2014 A Kindness
1999 Frasier Story, The (TV film)

TV seriály

2014 Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Gets What She Really Wants (S02E08)
2012 Skins (TV seriál)
Franky (S06E04)
2005 Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Shines Under Stress (S01E12)
Valerie Stands up for Aunt Sassy (S01E04)
Valerie Bonds with the Cast (S01E03)
další epizody (4)
Will a Grace (TV seriál)
Zmrtvýchvstání Stana Walkera (S08E01)
1994 Přátelé (TV seriál)
Životní šance (S01E06)

Dokumentární

2017 Americká 90. léta (TV seriál)
2016 Amerika osmdesátých let (TV seriál)
2009 Make 'Em Laugh: The Funny Business of America (TV seriál)
2006 Heart & Soul: The Life and Music of Frank Loesser (TV film)
1998 Intimate Portrait: Lea Thompson (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1993 Na zdraví (TV seriál)
One For The Road, Part 3 (S11E28)
One For The Road, Part 2 (S11E27)
One For The Road, Part 1 (S11E26)
další epizody (17)
1992 Na zdraví (TV seriál)
Love Me, Love My Car (S11E11)
Daddy's Little Middle-Aged Girl (S11E10)
Feelings... Whoa, Whoa, Whoa (S11E09)
další epizody (24)
1991 Na zdraví (TV seriál)
Go Make (S10E12)
I'm Okay, You're Defective (S10E11)
A Fine French Whine (S10E10)
další epizody (26)
1990 Na zdraví (TV seriál)
Woody Interruptus (S09E11)
Norm and Cliff's Excellent Adventure (S09E10)
Veggie-Boyd (S09E09)
další epizody (25)
1989 Na zdraví (TV seriál)
Sam Ahoy (S08E12)
Feeble Attraction (S08E11)
The Art of the Steal (S08E10)
další epizody (26)
1988 Na zdraví (TV seriál)
Jumping Jerks (S07E08)
How to Win Friends and Electrocute People (S07E07)
Norm, Is That You? (S07E06)
další epizody (21)
1987 Na zdraví (TV seriál)
Christmas Cheers (S06E12)
My Fair Clavin (S06E11)
A Kiss Is Still a Kiss (S06E10)
další epizody (26)
1986 Na zdraví (TV seriál)
Dance, Diane, Dance (S05E12)
The Book of Samuel (S05E11)
Everyone Imitates Art (S05E10)
další epizody (26)
1985 Na zdraví (TV seriál)
Fools and Their Money (S04E12)
Don Juan Is Hell (S04E11)
The Bar Stoolie (S04E10)
další epizody (22)
1983 Na zdraví (TV seriál)
Srdeční záležitosti (S02E06)
Sumnerův návrat (S02E05)
Šmírák, co vraždil (S02E04)
další epizody (6)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1985 Na zdraví (TV seriál)
King of the Hill (S03E15)
The Heart Is a Lonely Snipehunter (S03E14)
Kdo to udělá (S03E13)
1984 Na zdraví (TV seriál)
Rozchod na poslední chvíli (S03E12)
Peterson Crusoe (S03E11)
Dianina alergie (S03E10)
další epizody (22)
1983 Na zdraví (TV seriál)
Kde je vůle (S02E12)
Prostě tři přátelé (S02E11)
Jak ji miluji (S02E10)
další epizody (22)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Špión, co přišel na jedno studené (S01E12)
Jeden do knihy (S01E11)
Řetěz neúspěchů (S01E10)
další epizody (12)

Producentská filmografie

TV seriály

1984 Na zdraví (TV seriál)
Portrét, 2. část (S02E22)
Portrét, 1. část (S02E21)
Normanovo dobývání (S02E20)
další epizody (10)
1983 Na zdraví (TV seriál)
Kde je vůle (S02E12)
Prostě tři přátelé (S02E11)
Jak ji miluji (S02E10)
další epizody (22)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Špión, co přišel na jedno studené (S01E12)
Jeden do knihy (S01E11)
Řetěz neúspěchů (S01E10)
další epizody (12)

Host

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(56)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace