foto

James Burrows

  • nar. 30.12.1940 (77 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 More Time with Family (TV film)
2010 Nathan vs. Nurture (TV film)
Open Books (TV film)
2007 Mastersons of Manhattan, The (TV film)
Traveling in Packs (TV film)
2006 The Big Bang Theory - Unaired Pilot (TV film)
2002 Dexter Prep Pilot (TV film)
1982 Partneři
1981 Every Stray Dog and Kid (TV film)
1978 More Than Friends (TV film)

TV seriály

2018 Will a Grace (TV seriál)
The Wedding (S09E10)
There's Something About Larry (S09E09)
Friends and Lover (S09E08)
2017 Disjointed (TV seriál)
Donna Weed (S01E06)
Omega Strain (S01E01)
Superior Donuts (TV seriál)
Secrets and Spies (S01E13)
Wage Against the Machine (S01E11)
Arthur's Day Off (S01E06)
další epizody (8)
Will a Grace (TV seriál)
A Gay Olde Christmas (S09E07)
Rosario's Quinceanera (S09E06)
How to Succeed in Business Without Really Crying (S09E05)
další epizody (7)
2016 Crowded (TV seriál)
Man with a Plan (TV seriál)
Mike a Molly (TV seriál)
I See Love (S06E13)
2014 Friends with Better Lives (TV seriál)
Pilot (E01)
2013 Millerovi (TV seriál)
Sean Saves the World (TV seriál)
2012 Parťáci (TV seriál)
Mike a Molly (TV seriál)
Mike Likes Cake (S03E03)
2011 2 $ocky (TV seriál)
A rozchodová scéna (S01E02)
Pilot (S01E01)
Mike a Molly (TV seriál)
The Wedding (S02E23)
The Rehearsal (S02E22)
Bachelor/Bachelorette (S02E21)
další epizody (23)
2010 $#*! My Dad Says (TV seriál)
100 Questions (TV seriál)
Mike a Molly (TV seriál)
Peggy's New Beau (S01E24)
Victoria's Birthday (S01E23)
Cigar Talk (S01E22)
další epizody (24)
Rande není romantika (TV seriál)
S tebou je mi líp (TV seriál)
2009 Hank (TV seriál)
2008 Gary Unmarried (TV seriál)
Zpátky do studia (TV seriál)
Kauza rukojmí (E17)
Dům snů (E16)
Rande s překvapením (E15)
další epizody (10)
2007 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Zpátky do studia (TV seriál)
Něco tam nahoře je (E07)
Gracie a šikana (E06)
Noc plná možností (E05)
další epizody (7)
2006 Courting Alex (TV seriál)
Four Kings (TV seriál)
Spolužáci (TV seriál)
2004 Stones, The (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Rozchod (S01E01)
2002 Bram and Alice (TV seriál)
Good Morning, Miami (TV seriál)
2000 Cursed (TV seriál)
Madigan Men (TV seriál)
1999 Ladies Man (TV seriál)
Stark Raving Mad (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Čí je to vlastně matka? (S02E04)
1998 Jesse (TV seriál)
The Secret Lives of Men (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Jak Ross hrál rugby (S04E15)
1997 Chicago Sons (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Fired Up (TV seriál)
George & Leo (TV seriál)
Union Square (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Den poté (S03E16)
Jak se Ross a Rachel rozcházeli (S03E15)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
Pearl (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Domácí video (S02E14)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Hudson Street (TV seriál)
NewsRadio (TV seriál)
Partners (TV seriál)
Preston Episodes, The (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Narodil se kluk (S01E23)
Hráči pokeru (S01E18)
Na Svatého Valentýna (S01E14)
další epizody (4)
1994 Boys Are Back, The (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Oběť reklamy (S01E09)
Loučení s babičkou (S01E08)
Bez proudu (S01E07)
další epizody (7)
1993 Cafe Americain (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Večeři platí snob (S01E03)
Oáza klidu (S01E02)
Táta na zabití (S01E01)
1992 Flying Blind (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
Marshall Chronicles, The (TV seriál)
1987 Tortellis, The (TV seriál)
1986 All Is Forgiven (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1983 Na zdraví (TV seriál)
Show Down: Part 2 (S01E22)
Show Down: Part 1 (S01E21)
Someone Single, Someone Blue (S01E20)
další epizody (10)
1982 Na zdraví (TV seriál)
The Spy Who Came in for a Cold One (S01E12)
One for the Book (S01E11)
Endless Slumper (S01E10)
další epizody (12)
1981 Best of the West (TV seriál)
1980 Good Time Harry (TV seriál)
1979 Associates, The (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Free Country (TV seriál)
Husbands, Wives & Lovers (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
1977 Betty White Show, The (TV seriál)
Busting Loose (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1975 Fay (TV seriál)
1974 Rhoda (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2014 A Kindness
1999 Frasier Story, The (TV film)

TV seriály

2012 Skins (TV seriál)
Franky (S06E04)
1994 Přátelé (TV seriál)
Životní šance (S01E06)

Dokumentární

2017 Americká 90. léta (TV seriál)
2016 Amerika osmdesátých let (TV seriál)
2009 Make 'Em Laugh: The Funny Business of America (TV seriál)
2006 Heart & Soul: The Life and Music of Frank Loesser (TV film)
1998 Intimate Portrait: Lea Thompson (TV film)

TV pořady

2016 Must See TV: A Tribute to James Burrows (TV pořad)
1995 The 47th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1994 The 46th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1993 The 45th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1991 The 43rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1987 The 39th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1986 The 38th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1983 The 35th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1993 Na zdraví (TV seriál)
One For The Road, Part 3 (S11E28)
One For The Road, Part 2 (S11E27)
One For The Road, Part 1 (S11E26)
další epizody (17)
1992 Na zdraví (TV seriál)
Love Me, Love My Car (S11E11)
Daddy's Little Middle-Aged Girl (S11E10)
Feelings... Whoa, Whoa, Whoa (S11E09)
další epizody (24)
1991 Na zdraví (TV seriál)
Go Make (S10E12)
I'm Okay, You're Defective (S10E11)
A Fine French Whine (S10E10)
další epizody (26)
1990 Na zdraví (TV seriál)
Woody Interruptus (S09E11)
Norm and Cliff's Excellent Adventure (S09E10)
Veggie-Boyd (S09E09)
další epizody (25)
1989 Na zdraví (TV seriál)
Sam Ahoy (S08E12)
Feeble Attraction (S08E11)
The Art of the Steal (S08E10)
další epizody (26)
1988 Na zdraví (TV seriál)
Jumping Jerks (S07E08)
How to Win Friends and Electrocute People (S07E07)
Norm, Is That You? (S07E06)
další epizody (21)
1987 Na zdraví (TV seriál)
Christmas Cheers (S06E12)
My Fair Clavin (S06E11)
A Kiss Is Still a Kiss (S06E10)
další epizody (26)
1986 Na zdraví (TV seriál)
Dance, Diane, Dance (S05E12)
The Book of Samuel (S05E11)
Everyone Imitates Art (S05E10)
další epizody (26)
1985 Na zdraví (TV seriál)
Fools and Their Money (S04E12)
Don Juan Is Hell (S04E11)
The Bar Stoolie (S04E10)
další epizody (25)
1984 Na zdraví (TV seriál)
A Ditch in Time (S03E12)
Peterson Crusoe (S03E11)
Diane's Allergy (S03E10)
další epizody (22)
1983 Na zdraví (TV seriál)
Where There's a Will... (S02E12)
Just Three Friends (S02E11)
How Do I Love Thee?... Let Me Call You Back (S02E10)
další epizody (22)
1982 Na zdraví (TV seriál)
The Spy Who Came in for a Cold One (S01E12)
One for the Book (S01E11)
Endless Slumper (S01E10)
další epizody (12)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(57)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace