foto

Jeremy Shamos

  • nar. 1970
    New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Špatné vychování
2017 Breakable You
2016 5 Doctors
No Pay, Nudity
2014 Birdman
Kouzlo měsíčního svitu
Zmizení Eleanor Rigbyové: Oni
2009 Zažít Woodstock
2007 Dedication
2005 Začít úplně jinak
1984 Mladý Kolter

TV seriály

2019 Evil (TV seriál)
Exorcism, Part 2 (S01E09)
Boj o moc (TV seriál)
Tern Haven (S02E05)
Instinct (TV seriál)
Grey Matter (S02E11)
Mrtvý bod (TV seriál)
The One Where Jane Visits an Old Friend (S04E16)
2017 Smilf (TV seriál)
Half a Sheet Cake & a Blue-Raspberry Slushie (S01E03)
Černá listina (TV seriál)
Lipetova rybárna (č. 111) (S04E09)
2016 BrainDead (TV seriál)
The Power of Euphemism: How Torture Became a Matter of Debate in American Politics (E07)
Bull (TV seriál)
Just Tell the Truth (S01E05)
Jedna noc (TV seriál)
A Dark Crate (E03)
Chicago P.D. (TV seriál)
Now I'm God (S03E10)
2015 Happyish (TV seriál)
Starring Samuel Beckett, Albert Camus and Alois Alzheimer (E01)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Bingo (S01E07)
Hrdina (S01E04)
Nacho (S01E03)
další epizody (4)
Všemocný (TV seriál)
Vedlejší účinky zahrnují... (E06)
Aféra (TV seriál)
201 (S02E01)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Vigilante Jones (S07E11)
Jackie a Wolfe (S07E10)
Serviam in caritate (S07E09)
další epizody (6)
2014 Jak prosté (TV seriál)
The Man with the Twisted Lip (S02E21)
Vzpomínky (TV seriál)
Till Death (S02E08)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Sdílené dítě (S15E19)
2013 Dobrá manželka (TV seriál)
The Next Month (S05E08)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Dítě (S01E15)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vemte na vědomí (S07E15)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2005 Stella (TV seriál)
2002 Taxík (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 The 66th Annual Tony Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky