foto

Jeremy Shamos

  • nar. 1970
    New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Breakable You
No Pay, Nudity
5 Doctors
2014 Birdman
Kouzlo měsíčního svitu
Zmizení Eleanor Rigbyové: Oni
2009 Zažít Woodstock
2007 Dedication
2005 Začít úplně jinak
1984 Mladý Kolter

TV seriály

2017 Černá listina (TV seriál)
Lipet's Seafood Company (No. 111) (S04E09)
2016 Bull (TV seriál)
Just Tell the Truth (S01E05)
Jedna noc (TV seriál)
A Dark Crate (E03)
Chicago P.D. (TV seriál)
Now I'm God (S03E10)
2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Bingo (S01E07)
Hero (S01E04)
Nacho (S01E03)
další epizody (4)
Všemocný (TV seriál)
Vedlejší účinky zahrnují... (E06)
Aféra (TV seriál)
201 (S02E01)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Vigilante Jones (S07E11)
Jackie and the Wolf (S07E10)
Serviam in Caritate (S07E09)
další epizody (6)
2014 Jak prosté (TV seriál)
The Man with the Twisted Lip (S02E21)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Dítě (S01E15)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2005 Stella (TV seriál)
2002 Taxík (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)

Dokumentární

2012 The 66th Annual Tony Awards (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace