Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (30)

VLADEK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po 15 minutách podezření, že to píše někdo od Sedmilhářek, a taky že jo. Asi to ze zvědavosti dodívám, ale obávám se, že to bude utrpení - na zombie detaily Nicol se v podstatě nedá dívat. Doufám, že nám budou vysvětleny ty rádoby flashbacky - to má jako Nicol halucinace nebo jakože byla u toho, nebo u něčeho byla a u něčeho ne, blabla. ()

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pohár čistej vody z vodovodu. Vyvolávacia cena zaň: tisíc dolárov. Postupne je dražiteľmi navýšená na osem tisíc. Ide o charitatívny večierok v prospech školy. Študujú na nej deti účastníkov dražby. Školné je 50 tisíc dolárov za rok a žiaka. To len aby si každý uvedomil, o živote akej spoločenskej vrstvy seriál je. Povznesene nadhľadový pohľad na spoločensky a peňažne nižšie postavené vrstvy trefne dokresľuje ironická veta lekára (Hugh Grant) na dražbe. V úvodnom prejave zo strany predsedníčky výboru odznie, že sa pre učiteľov snažia získať čo najviac peňazí a veľmi ich všetci milujú", na čo Grant do ucha poznamená manželke "Keď ich tak veľmi milujú, prečo sem nebol ani jeden z nich pozvaný?.". Trefný obraz snobstva naruší prítomnosť novej členky dražobného výboru. Svojim náhlym a neprístojne drzo pôsobiacim verejným kojením dcérky na schôdzke výboru a nahotou na plavárni pred členkou výboru, lekárovou manželkou (Nicole Kidmanovou), vyvolá popudlivé reakcie. Zároveň si členky výboru všímajú na dražobnom večierku záujem mužov o túto príťažlivú mladú krásku. 70%. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdo ze světa vyprovodil tu atraktivní nánu s pevným poprsím? Nebo snad nepohodlnou milenku? Oscarová zrzka Nicole Kidman má zase smůlu. Terapeutka z horního Manhattanu musí znovu čelit „útokům“ svého protějšku. Kidman se (už poněkolikáté) ukazuje jako vzdělaná a bohatá žena, kterou její okolí respektuje, ovšem zase musí bojovat s řetězcem nepříjemných událostí. Blíží se benefiční akce pro vybrané hosty, na kterou se jejímu mile jízlivému manželovi – dětskému onkologovi – moc nechce. Prominentní je rovněž škola, kterou navštěvuje jejich dospívající syn. Na dobročinném večírku se objevuje i půvabná hispánská umělkyně z Harlemu. Nutno podotknout, že značně rozrušená. Silný a slibný rozjezd. ()

mauro 

všechny recenze uživatele

takové to klišé, kdy v bublině pracháčů někoho zavraždí a teď se bude pomalu složitě rozplétat kdo to byl a postupně budou na povrch vylézat všechny ty hnusárny co všichni dělají a nakonec z toho vyleze nějaký spletenec vzdálených příbuzných nebo podobný bulshit, zkrátka vojetej vopruz, možná tak se podívat ještě na poslední díl :-D ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nedá sa nič robiť, ide o expozíciu, kde sa toho veľa nedozvieme, len sa oboznamujeme s prostredím, postavami a na konci sa dozvedáme, o čom asi celý seriál, respektíve séria, bude. Objektívne hodnotiť je tak veľmi ťažké, samozrejme kto má rád obrázky New Yorskej smotánky a tamojšieho prostredia, asi dá bez váhania 5 hviezdičiek. Ja budem opatrnejší a počkám si radšej na vývoj celej tejto vyhajpovanej udalosti sezóny. Snáď nepôjde o povestnú splastknutú bublinu. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama