foto

Ravi Kapoor

  • nar. 27.6.1969 (49 let)
    Liverpool, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ad Astra
2015 The Grace of Jake
2012 Stalked at 17 (TV film)
2011 Homecoming
Lásky v resortu
2010 Kouzelné maliny
2007 Area 57 (TV film)
2003 Great Commission, The
1996 The Peacock Spring (TV film)
1995 Blood and Peaches (TV film)
Flight (TV film)
1992 Wild West

TV seriály

2018 Ostré předměty (TV seriál)
Cherry (E06)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
A Diamond in the Rough (S10E09)
2017 Sběratelé kostí (TV seriál)
Naděje v temnotě (S12E01)
2015 Krize (TV seriál)
Half-Cocked (E02)
Hand of God (TV seriál)
Contemplating the Body (S01E03)
Pilot (S01E01)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
2011 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Acceptable Loss (S05E17)
2010 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Sbohem žlutá dlážděná cesto (E18)
Chirurgové (TV seriál)
Poslední přednáška (S06E15)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Logika snů (S02E05)
Hrdinové (TV seriál) - herec, a.z.
Díkůvzdání (S04E11) - a.z.
Strážce svého bratra (S04E10)
1961 (S03E23)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S07E24)
Day 7: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S07E22)
Day 7: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S07E21)
2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Earle, neumírej, část druhá (S03E15)
Earle, neumírej, část první (S03E14)
Vražedná čísla (TV seriál)
Když se hroutí světy (S04E18)
2007 Drzá Jordan (TV seriál)
Crash (S06E17)
D.O.A. (S06E16)
Dead Again (S06E15)
další epizody (17)
2006 Drzá Jordan (TV seriál)
Don't Leave Me This Way (S05E21)
Mace vs. Scalpel (S05E20)
Mysterious Ways (S05E19)
další epizody (12)
2005 Drzá Jordan (TV seriál)
Death Goes On (S05E09)
A Man in Blue (S05E08)
Road Kill (S05E07)
další epizody (21)
2004 Century City (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Necessary Risks (S04E09)
Fire in the Sky (S04E08)
What Happens in Vegas Dies in Boston (S04E07)
další epizody (22)
2003 Drzá Jordan (TV seriál)
Pandora's Trunk: Part 2 (S02E22)
Pandora's Trunk: Part 1 (S02E21)
Sunset Division (S02E20)
další epizody (13)
2002 Drzá Jordan (TV seriál)
Prisoner Exchange (S02E09)
Don't Look Back (S02E08)
Scared Straight (S02E07)
další epizody (22)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Blue Christmas (S01E10)
Digger: Part 2 (S01E09)
Digger: Part 1 (S01E08)
další epizody (10)
In a Land of Plenty (TV seriál)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Americká Miss India
2011 The 5

TV seriály

2001 Drzá Jordan (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace