foto

Daniela Choděrová

  • nar. 9.12.1974 (42 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 V jiném stavu
Všechno (studentský film)
2015 Gangster Ka
Gangster Ka: Afričan
2013 Líbánky
Něžné vlny
2008 Mr. Johnson

TV seriály

2017 Polda (TV seriál)
Půlnoční striptýz (S02E02)
2016 Mordparta (TV seriál)
Oběť (S01E07)
Přístav (TV seriál)
Tři bratři (S03E13)
Kozel (S02E16)
Modelka na půl úvazku (S02E14)
další epizody (10)
2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Návrat staré lásky (E05)
Přístav (TV seriál)
Tichá hospoda (S01E32)
Kýč z lásky (S01E31)
Had na prsou (S01E30)
další epizody (11)
2014 Vinaři (TV seriál)
Kladeňáci (S01E02)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Druhý dech (E03)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
Můj velký den (S01E15)
2004 Rodinná pouta (TV seriál)

Dokumentární

2016 Rozsudek (TV seriál)
Tajný milenec? (S02E16)

TV pořady

2013 Máme rádi Česko (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Dukátová skála
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace