foto

Daniela Choděrová

  • nar. 9.12.1974 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dukátová skála
Teambuilding
2016 V jiném stavu
Všechno (studentský film)
2015 Gangster Ka
Gangster Ka: Afričan
2013 Líbánky
Něžné vlny
2008 Mr. Johnson

TV seriály

2019 Specialisté (TV seriál)
Clear (S03E33)
2017 Polda (TV seriál)
Půlnoční striptýz (S02E02)
2016 Mordparta (TV seriál)
Oběť (S01E07)
Přístav (TV seriál)
Tři bratři (S03E13)
Kozel (S02E16)
Modelka na půl úvazku (S02E14)
další epizody (10)
2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Návrat staré lásky (E05)
Přístav (TV seriál)
Tichá hospoda (S01E32)
Kýč z lásky (S01E31)
Had na prsou (S01E30)
další epizody (11)
2014 Vinaři (TV seriál)
Kladeňáci (S01E02)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Druhý dech (S01E03)
2012 Vyprávěj (TV seriál)
Perestrojka (S03E24)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
Můj velký den (S01E15)
2004 Rodinná pouta (TV seriál)

Dokumentární

2016 Rozsudek (TV seriál)
Tajný milenec? (S02E16)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2013 Máme rádi Česko (TV pořad)