foto

Jim Mees

  • nar. 10.8.1955
    Mahopac, New York, USA
  • zem. 29.3.2013 (57 let)
    Selinsgrove, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2013 Pár nenormálních aktivit - set dekoratér
2007 The Line-Up (TV film) - set dekoratér
1986 Druhé podání (TV film) - set dekoratér

TV seriály

2012 Sběratelé kostí (TV seriál) - set dekoratér
Mezera v kódu (S07E06) - set dekoratér
2011 Sběratelé kostí (TV seriál) - set dekoratér
Smrt lovce tornád (S07E05) - set dekoratér
Muž v balíku (S07E04) - set dekoratér
Princezna v igelitu (S07E03) - set dekoratér
další epizody (8)
2010 Private Practice (TV seriál) - set dekoratér
The End of a Beautiful Friendship (S03E23) - set dekoratér
In the Name of Love (S03E22) - set dekoratér
War (S03E21) - set dekoratér
další epizody (13)
2009 Anatomie lži (TV seriál) - set dekoratér
Miláček (S02E04) - set dekoratér
Co přinese pravda (S02E02) - set dekoratér
Jádro případu (S02E01) - set dekoratér
90210: Nová generace (TV seriál) - set dekoratér
Ahoj, sbohem, ámen (S01E12) - set dekoratér
Private Practice (TV seriál) - set dekoratér
Blowups (S03E10) - set dekoratér
The Parent Trap (S03E09) - set dekoratér
Sins of the Father (S03E08) - set dekoratér
další epizody (6)
2008 90210: Nová generace (TV seriál) - set dekoratér
Tajemství a lži (S01E09) - set dekoratér
Ve víru školního plesu (S01E08) - set dekoratér
Žít a zemřít v Hollywoodu (S01E07) - set dekoratér
další epizody (8)
Odložené případy (TV seriál) - set dekoratér
Špatná pověst (S05E16) - set dekoratér
2007 Profesionálky (TV seriál) - set dekoratér
Gilmorova děvčata (TV seriál) - set dekoratér
Šťastnou cestu (S07E22) - set dekoratér
Dokud to neprolomíme (S07E21) - set dekoratér
Lorelai, Lorelai (S07E20) - set dekoratér
další epizody (9)
2006 Spiknutí (TV seriál) - set dekoratér
Resurrection (E07) - set dekoratér
The Black Box (E06) - set dekoratér
The Feed (E05) - set dekoratér
další epizody (4)
2005 E-Ring (TV seriál) - set dekoratér
Threshold (TV seriál) - set dekoratér
Revelations (E08) - set dekoratér
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál) - set dekoratér
Zásilka (S03E07) - set dekoratér
V exilu (S03E06) - set dekoratér
2002 Star Trek: Enterprise (TV seriál) - set dekoratér
Nájezdníci (S02E06) - set dekoratér
Raketoplán Jedna (S01E15) - set dekoratér
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál) - set dekoratér
Nečekané setkání (S01E04) - set dekoratér
Setkání u Broken Bow (S01E01) - set dekoratér
Star Trek: Voyager (TV seriál) - set dekoratér
Dohra (S07E24) - set dekoratér
Renesanční člověk (S07E23) - set dekoratér
Nový domov (S07E22) - set dekoratér
další epizody (15)
2000 Star Trek: Voyager (TV seriál) - set dekoratér
Mezihvězdná rallye (S07E03) - set dekoratér
Nedokonalost (S07E02) - set dekoratér
Unimatice nula, část druhá (S07E01) - set dekoratér
další epizody (19)
1999 Star Trek: Voyager (TV seriál) - set dekoratér
Projekt Pathfinder (S06E10) - set dekoratér
Spiknutí na Voyageru (S06E09) - set dekoratér
Malý krok (S06E08) - set dekoratér
další epizody (24)
1998 Star Trek: Voyager (TV seriál) - set dekoratér
Kontrapunkt (S05E10) - set dekoratér
Třicet dní (S05E09) - set dekoratér
Nelidské metody (S05E08) - set dekoratér
další epizody (8)
1997 Star Trek: Voyager (TV seriál) - set dekoratér
O létání (S04E11) - set dekoratér
Rok pekla I (S04E08) - set dekoratér
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál) - set dekoratér
Zakřivení (S02E06) - set dekoratér
Elogium (S02E04) - set dekoratér
Projekce (S02E03) - set dekoratér
další epizody (19)
1994 Star Trek: Nová generace (TV seriál) - set dekoratér
Všechno dobré... (S07E25) - set dekoratér
Preventivní úder (S07E24) - set dekoratér
Zrození (S07E23) - set dekoratér
další epizody (14)
1993 Star Trek: Nová generace (TV seriál) - set dekoratér
Paralely (S07E11) - set dekoratér
Odkaz (S07E10) - set dekoratér
Síla přírody (S07E09) - set dekoratér
další epizody (26)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál) - set dekoratér
Změna velení 2/2 (S06E11) - set dekoratér
Změna velení 1/2 (S06E10) - set dekoratér
Kvalita života (S06E09) - set dekoratér
další epizody (28)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál) - set dekoratér
Otázka času (S05E09) - set dekoratér
Sjednocení 2/2 (S05E08) - set dekoratér
Sjednocení 1/2 (S05E07) - set dekoratér
další epizody (25)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál) - set dekoratér
Ztráta (S04E10) - set dekoratér
Poslední úkol (S04E09) - set dekoratér
Futurum Imperfektum (S04E08) - set dekoratér
další epizody (27)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál) - set dekoratér
Faktor pomsty (S03E09) - set dekoratér
Cena (S03E08) - set dekoratér
Šedé přízraky (S02E22) - set dekoratér
další epizody (20)
1988 Star Trek: Nová generace (TV seriál) - set dekoratér
Nezkrotný Okona (S02E04) - set dekoratér
Jak prosté, drahý Date (S02E03) - set dekoratér
Kde vládne ticho (S02E02) - set dekoratér
další epizody (4)
1987 Perfect Strangers (TV seriál) - set dekoratér
Up on a Roof (S02E22) - set dekoratér
Hello, Elaine (S02E21) - set dekoratér
Get a Job (S02E20) - set dekoratér
další epizody (10)
1986 Perfect Strangers (TV seriál) - set dekoratér
A Christmas Story (S02E11) - set dekoratér
The Rent Strike (S02E10) - set dekoratér
Can I Get a Witness? (S02E09) - set dekoratér
další epizody (17)
Valerie (TV seriál) - set dekoratér
1984 E/R (TV seriál) - set dekoratér
It's Your Move (TV seriál) - set dekoratér
Who's the Boss? (TV seriál) - set dekoratér
1982 Gloria (TV seriál) - set dekoratér
1975 One Day at a Time (TV seriál) - set dekoratér
The Jeffersons (TV seriál) - set dekoratér

Dokumentární

2008 Olga and time: part 2 - Afternoon equinox - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky