foto

Joachim Fuchsberger

  • nar. 11.3.1927
    Stuttgart, Württenberg, Německá říše
  • zem. 11.9.2014 (87 let)
    Grünwald, Bayern, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Die Spätzünder 2 – Der Himmel soll warten (TV film)
2010 Die Spätzünder (TV film)
2008 Starověká šifra zkázy (TV film)
2007 Neues vom Wixxer
1998 Věčná láska (TV film)
1997 Čtvrtý král (TV film)
1996 Das Traumschiff - Sydney (TV film)
1995 Velký oheň (TV film)
1982 Der Fan
1977 Štěstí nepadá z nebe
1973 Das fliegende Klassenzimmer
Mädchen von Hongkong, Das
1972 Ein Käfer gibt Vollgas
Solange: Teror v dívčí škole
1971 Heißer Sand (TV film)
Olympia - Olympia (TV film)
1969 Hotel Royal (TV film)
Schreie in der Nacht
Sieben Tage Frist
1968 Im Banne des Unheimlichen
Zvláštní jednotka
1967 Misión en Ginebra
Mister Dynamit - morgen küßt Euch der Tod
Mönch mit der Peitsche, Der
1966 Battaglia dei mods, La
Bel Ami 2000 oder Wie verführt man einen Playboy?
Hledá se Johnny R.
Lange Beine - lange Finger
1965 Hotel der toten Gäste
The Face of Fu Manchu
Znal jsem ji dobře
1964 Poslední Mohykán
Záhadný Hektor
Zimmer 13
1963 Der Fluch der gelben Schlange
Die weiße Spinne
Mystery Submarine
Schwarze Abt, Der
1962 Hostinec na Temži
Terror en la noche
1961 Auf Wiedersehen
Die Seltsame Gräfin
Geheimnis der gelben Narzissen, Das
Mrtvé oči Londýna
1960 Die Bande des Schreckens
Endstation Rote Laterne
Zornigen jungen Männer, Die
1959 Der Frosch mit der Maske
Feuerrote Baronesse, Die
Mein Schatz, komm mit ans blaue Meer
1958 Die grünen Teufel von Monte Cassino
Eva küßt nur Direktoren
Liebe kann wie Gift sein
Mädchen mit den Katzenaugen, Das
Mein Schatz ist aus Tirol
U47 - Kapitänleutnant Prien
1957 Die Zwillinge vom Zillertal
Illusionen (TV film)
Kleiner Mann - ganz groß
Vater macht Karriere
1956 Lumpazivagabundus
Smaragden - Geschichte (TV film)
Symphonie in Gold
Wenn Poldi ins Manöver zieht
1955 Jednotka 08/15 - Ve válce
Jednotka 08/15 - Ve vlasti
Lied von Kaprun, Das
Poslední štace
1954 Jednotka 08/15 - Před bojem
Wenn ich einmal der Herrgott wär
1953 Geh mach dein Fensterl auf

TV seriály

1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1970 11 Uhr 20 (TV seriál)
1967 Der Tod läuft hinterher (TV seriál)
1963 Die fünfte Kolonne (TV seriál)
1961 Zu viele Köche (TV seriál)

Dokumentární

2014 Der Mann, der Udo Jürgens ist (TV film)
2011 German Grusel - Die Edgar Wallace-Serie (TV film) - a.z.
2008 Das Wunder von Wien (TV film)
Heimat - Deine Filme: Stars, Spaß - Und die Wirklichkeit (TV film)
2005 Filmlegenden. Deutsch (TV film)
1970 Jean-Claude Pascal: Ich bin vielleicht... (TV film)

TV pořady

2003 Johannes Heesters: Eine Legende wird 100 (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1980 Heut' abend (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1965 Die Rudi Carrell Show (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace