foto

Michael Mosley

  • nar. 19.9.1978 (39 let)
    Iowa City, Iowa, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Michael Mosley se narodil 16. září 1978 v Iowa City, Iowě. Navštěvoval americkou akademii dramatických umění v New Yorku od roku 1998 do roku 2001.

Než se stal hercem, byl i kytaristou skupiny pocházejí z Cedar Falls, která se jmenovala Hostage Boy. Aktivně se zapojuje do činnosti na prevenci týraní dětí. Od roku 2010 je ženatý s Annou Camp.

Asi největší roli dostal na konci seriál SCRUBS, kde hrál postavu Drewa Suffina. I jeho poslední role patří mezi seriálové, ukázal se v retro seriálu PAN AM, který byl ukončen po jedné sérii. Nasbíral ale spoustu dalších epizodních rolí v seriálech jako HAPPY ENDINGS, 30 ROCK, CASTLE nebo GENERATION KILL.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fluidic
2015 Divoká dvojka
Other People's Children
2013 Autumn Wanderer
2012 You're Nobody 'til Somebody Kills You
2011 Restive
2010 After Lilly
2009 Návrh
2008 27 šatů
Danny Fricke (TV film)
Vdaná snoubenka
2007 Goodbye Baby
2006 Alpha Mom (TV film)
Bella
Co takhle zaplavat si
Insurgents, The
Room 314
2005 Building Girl
Plavkyně
2004 Brother to Brother
2003 Bog Creatures, The
Smart Bomb

TV seriály

2018 Seven Seconds (TV seriál)
A Boy and a Bike (E10)
Witnesses for the Prosecution (E09)
Bailed Out (E08)
další epizody (10)
2017 Ozark (TV seriál)
The Toll (S01E10)
Nest Box (S01E07)
Book of Ruth (S01E06)
další epizody (5)
2016 Fear the Walking Dead: Passage (TV seriál)
Křižovatka smrti (TV seriál)
The Dark Night (E12)
Jak prosté (TV seriál)
Mrtvý superhrdina (S04E17)
2015 Sirens (TV seriál)
Sub-Primal Fears (S02E13)
No Love (S02E12)
Six Feet Over/Under (S02E11)
další epizody (13)
Castle na zabití (TV seriál)
Zúčtování (S07E15)
Vzkříšení (S07E14)
2014 Sirens (TV seriál)
Shotgun Wedding (S01E10)
There's No "I" in Cream (S01E09)
Itsy Bitsy Spider (S01E08)
další epizody (10)
Longmire (TV seriál)
Harvest (S03E08)
Population 25 (S03E07)
In the Pines (S03E04)
2013 Longmire (TV seriál)
Bad Medicine (S02E13)
Tuscan Red (S02E09)
The Road to Hell (S02E04)
2012 Longmire (TV seriál)
8 Seconds (S01E07)
Revoluce (TV seriál)
Bez milosti (S01E03)
Pan Am (TV seriál)
1964 (E14)
Romance Languages (E13)
New Frontiers (E12)
další epizody (5)
Castle na zabití (TV seriál)
Podezření (S05E05)
Studio 30 Rock (TV seriál)
What Will Happen to the Gang Next Year? (S06E22)
The Return of Avery Jessup (S06E21)
2011 Pan Am (TV seriál)
Kiss Kiss Bang Bang (E09)
Unscheduled Departure (E08)
Truth or Dare (E07)
další epizody (9)
Strážce pořádku (TV seriál)
Cottonmouth (S02E05)
For Blood or Money (S02E04)
The I of the Storm (S02E03)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Trojitý vrah (S03E06)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Naše díky (S09E13)
Naše potíže s řízením (S09E12)
Naši drazí vůdci (S09E11)
další epizody (8)
2009 Kings (TV seriál)
Transplantační jednotka (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Naše záhada (S09E05)
Naše poslední rozhovory (S09E04)
Naše vzory (S09E03)
další epizody (5)
2008 Generation Kill (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Poslední vydání (S05E09)
2006 Unesený (TV seriál)
Usvědčeni (TV seriál)
2002 Taxík (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Ochrana (S03E12)
2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)

Dokumentární

1999 Independent Lens (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace