foto

Michael Mosley

  • nar. 19.9.1978 (38 let)
    Iowa City, Iowa, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Michael Mosley se narodil 16. září 1978 v Iowa City, Iowě. Navštěvoval americkou akademii dramatických umění v New Yorku od roku 1998 do roku 2001.

Než se stal hercem, byl i kytaristou skupiny pocházejí z Cedar Falls, která se jmenovala Hostage Boy. Aktivně se zapojuje do činnosti na prevenci týraní dětí. Od roku 2010 je ženatý s Annou Camp.

Asi největší roli dostal na konci seriál SCRUBS, kde hrál postavu Drewa Suffina. I jeho poslední role patří mezi seriálové, ukázal se v retro seriálu PAN AM, který byl ukončen po jedné sérii. Nasbíral ale spoustu dalších epizodních rolí v seriálech jako HAPPY ENDINGS, 30 ROCK, CASTLE nebo GENERATION KILL.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2016 Fluidic
2015 Divoká dvojka
Other People's Children
2013 Autumn Wanderer
2012 You're Nobody 'til Somebody Kills You
2011 Restive
2010 After Lilly
2009 Návrh
2008 Danny Fricke (TV film)
Vdaná snoubenka
27 šatů
2007 Goodbye Baby
2006 Alpha Mom (TV film)
Bella
Co takhle zaplavat si
Insurgents, The
Room 314
2005 Building Girl
Plavkyně
2004 Brother to Brother
2003 Bog Creatures, The
Smart Bomb

TV seriály

2017 Seven Seconds (TV seriál)
2016 Fear the Walking Dead: Passage (TV seriál)
Jak prosté (TV seriál)
Mrtvý superhrdina (S04E17)
2015 Castle na zabití (TV seriál)
Zúčtování (S07E15)
Vzkříšení (S07E14)
2014 Sirens (TV seriál)
Longmire (TV seriál)
Harvest (S03E08)
Population 25 (S03E07)
In the Pines (S03E04)
2013 Longmire (TV seriál)
Bad Medicine (S02E13)
Tuscan Red (S02E09)
The Road to Hell (S02E04)
2012 Longmire (TV seriál)
8 Seconds (S01E07)
Revoluce (TV seriál)
Bez milosti (S01E03)
Castle na zabití (TV seriál)
Podezření (S05E05)
2011 Pan Am (TV seriál)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Trojitý vrah (S03E06)
2009 Kings (TV seriál)
Transplantační jednotka (TV seriál)
2008 Generation Kill (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
Unesený (TV seriál)
Usvědčeni (TV seriál)
2002 Taxík (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
The Education of Max Bickford (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

Dokumentární

1999 Independent Lens (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace