foto

Ján Kuric

  • nar. 7.1.1963 (57 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Můj vysvlečenej deník
1993 Afrodita (TV film)

Dokumentární

2016 Richard Müller: Nepoznaný
2014 Fetiše socializmu (TV seriál)

Hudební videoklipy

2011 Kuko Sanchez - Opilý Višňovský (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2020 U vás doma (TV pořad)
2017 Záhady tela (TV pořad)
2016 Zlaté časy (TV pořad)
2014 Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
Čo ja viem (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2012 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
2011 Legendy popu (TV pořad)
Tandemy (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
Partička (TV pořad)
Slávik 2009 (TV pořad)
Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
2007 Bailando: Vytancuj si svoj sen! (TV pořad)
2006 Hurikán (TV pořad)
1998 Aj múdry schybí (TV pořad)
1988 Hudobné štúdio M: Beáta Dubasová a jej hostia (TV pořad)
1984 Pestrá paleta melódií (TV pořad)

Skladatelská filmografie