foto

Stuart A. Reiss

  • nar. 15.7.1921
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 21.12.2014 (93 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1986 Pořádný průšvih - set dekoratér
1984 Micki + Maude - set dekoratér
1983 Posedlý krásou - set dekoratér
1982 Family in Blue (TV film) - set dekoratér
1981 ...All the Marbles - set dekoratér
Tmavohnědá kopie - set dekoratér
1980 Když se čas naplnil - set dekoratér
Memory of Eva Ryker, The (TV film) - set dekoratér
Poznání na Planetě opic (TV film) - set dekoratér
1979 Po dobrodružství Poseidonu - set dekoratér
1978 Roj - set dekoratér
1977 Ach, Bože - set dekoratér
Viva Knievel! - set dekoratér
1976 Záplava (TV film) - set dekoratér
1975 Babe (TV film) - set dekoratér
1971 They Call It Murder (TV film) - set dekoratér
Útěk z Planety opic - set dekoratér
1970 Beyond the Valley of the Dolls - set dekoratér
M*A*S*H - set dekoratér
1969 Che! - set dekoratér
1968 Bostonský případ - set dekoratér
The Sweet Ride - set dekoratér
1967 Pan doktor a jeho zvířátka - set dekoratér
1966 Dostavník - set dekoratér
Fantastická cesta - set dekoratér
Way... Way Out - set dekoratér
1965 John Goldfarb, Please Come Home! - set dekoratér
1964 Dolarová manželství - set dekoratér
Fate Is the Hunter - set dekoratér
The Pleasure Seekers - set dekoratér
1963 Take Her, She's Mine - set dekoratér
The Stripper - set dekoratér
1962 Five Weeks in a Balloon - set dekoratér
Mr. Hobbs Takes a Vacation - set dekoratér
1961 Místy zamlženo - set dekoratér
Second Time Around, The - set dekoratér
The Fiercest Heart - set dekoratér
Ztracená země - set dekoratér
1960 Na sever Aljašky - set dekoratér
Seven Thieves - set dekoratér
The Story of Ruth - set dekoratér
1959 A Private's Affair - set dekoratér
Deník Anny Frankové - set dekoratér
Hound-Dog Man - set dekoratér
The Best of Everything - set dekoratér
Warlock - set dekoratér
Woman Obsessed - set dekoratér
1958 Mladí lvi - set dekoratér
Rally 'Round the Flag, Boys! - set dekoratér
1957 A Hatful of Rain - set dekoratér
Bernardine - set dekoratér
Dejte jim za mě pusu - set dekoratér
Oh, Men! Oh, Women! - set dekoratér
The True Story of Jesse James - set dekoratér
1956 Muž v šedém flanelovém obleku - set dekoratér
On the Threshold of Space - set dekoratér
Silnější než život - set dekoratér
Teenage Rebel - set dekoratér
The Lieutenant Wore Skirts - set dekoratér
1955 Bambusový dům - set dekoratér
Slaměný vdovec - set dekoratér
Soldier of Fortune - set dekoratér
The Girl in the Red Velvet Swing - set dekoratér
Závodníci - set dekoratér
1954 Hell and High Water - set dekoratér
Není nad showbyznys - set dekoratér
Princ Valiant - set dekoratér
Zlomené kopí - set dekoratér
1953 Down Among the Sheltering Palms - set dekoratér
Jak si vzít milionáře - set dekoratér
Niagara - set dekoratér
Titanic - set dekoratér
White Witch Doctor - set dekoratér
1952 Belles on Their Toes - set dekoratér
Diplomatic Courier - set dekoratér
My Wife's Best Friend - set dekoratér
The Pride of St.Louis - set dekoratér
What Price Glory - set dekoratér
1951 Follow the Sun - set dekoratér
Liška pouště - set dekoratér
Surová kůže - set dekoratér
1950 American Guerrilla in the Philippines - set dekoratér
I'll Get By - set dekoratér
Love That Brute - set dekoratér
Mother Didn't Tell Me - set dekoratér
No Way Out - set dekoratér
The Jackpot - set dekoratér
1949 Chicken Every Sunday - set dekoratér
Father Was a Fullback - set dekoratér
It Happens Every Spring - set dekoratér
The Beautiful Blonde from Bashful Bend - set dekoratér
1947 The Ghost and Mrs. Muir - set dekoratér

TV seriály

1974 Planet of the Apes (TV seriál) - set dekoratér
Up Above the World So High (E14) - set dekoratér
The Liberator (E13) - set dekoratér
The Cure (E12) - set dekoratér
další epizody (14)
1973 The New Perry Mason (TV seriál) - set dekoratér
1972 Ghost Story (TV seriál) - set dekoratér
M*A*S*H (TV seriál) - set dekoratér
1971 Cade's County (TV seriál) - set dekoratér
1970 Nanny and the Professor (TV seriál) - set dekoratér
1969 Bracken's World (TV seriál) - set dekoratér
1968 The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál) - set dekoratér
1964 12 O'Clock High (TV seriál) - set dekoratér
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál) - set dekoratér
1962 I'm Dickens, He's Fenster (TV seriál) - set dekoratér
1957 The Real McCoys (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky