foto

Camille Saviola

  • nar. 16.7.1950 (67 let)
    Bronx, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Silent But Deadly
2007 Lez Be Friends
1996 Černí muži umějí skákat
Mr. Wrong
1995 Stuart Saves His Family
West Side Waltz, The (TV film)
1993 Addamsova rodina 2
1991 Dospívání v Queens
Stíny a mlha
Šťastné a veselé
1990 Betsyina svatba
1989 Nightlife (TV film)
Penn & Teller Get Killed
Poslední útěk do Brooklynu
1986 Bláznivá Air Force
1985 Purpurová růže z Káhiry
1984 Danny Rose z Broadwaye

TV seriály

2007 Božská mrcha (TV seriál)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
2005 E-Ring (TV seriál)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
První pondělí (TV seriál)
2001 Some of My Best Friends (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Doktoři z L. A. (TV seriál)
1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Vyslancův návrat (S04E16)
1995 Hope & Gloria (TV seriál)
JAG (TV seriál)
1994 Přátelé (TV seriál)
Praní prádla (S01E05)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Kolaborant (S02E24)
1993 Living Single (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Bojová linie (S01E12)
Vyslanec (S01E01)
1992 Heights (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1988 Baby Boom (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace