foto

Maurice Dean Wint

  • nar. 1.5.1964 (55 let)
    Leicestershire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Her Stolen Past (TV film)
2014 My Daughter Must Live (TV film)
2010 Tangled (TV film)
2008 Okruh (TV film)
2005 Připálený toast (TV film)
2003 Nicota
2002 Evelyn: The Cutest Evil Dead Girl
2001 Hedwig a Angry Inch
Jane Doe (TV film)
Medvídci
On Their Knees
1998 Sweetest Gift, The (TV film)
1997 Kostka
1995 Curtis's Charm
Rude
1994 Spenser: Bledí králové a princové (TV film)
TekWar (TV film)
TekWar: TekJustice (TV film)
TekWar: TekLab (TV film)
1993 Trial & Error (TV film)
1992 Muž s mečem
1991 The Reckoning (TV film)
1989 Captain Power: The Beginning (TV film)

TV seriály

2019 Diggstown (TV seriál)
Willy MacIsaac (E01)
Trailer Park Boys: The Animated Series (TV seriál)
2017 Kravaťáci (TV seriál)
Brooklyn Housing (S07E05)
2016 Shoot the Messenger (TV seriál)
2015 Městečko Haven (TV seriál)
Rozšíření (S05E24)
Slepé místo (S05E23)
2014 Kurýr (TV seriál)
End Game (S02E12)
2012 Městečko Haven (TV seriál)
Díky za vzpomínky (S03E13)
Třídní sraz (S03E12)
Sarah (S03E09)
další epizody (4)
Flashpoint (TV seriál)
Sons of the Father (S05E05)
2011 Městečko Haven (TV seriál)
A Tale of Two Audreys (S02E01)
2010 Městečko Haven (TV seriál)
Zkouška Audrey Parkerové (S01E11)
Vítejte v Haven (S01E01)
2009 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Krotký, krotký Západ (S02E01)
2008 Hranice (TV seriál)
Razzberry Jazzberry Jam (TV seriál)
2005 Sons of Butcher (TV seriál)
2004 ReGenesis (TV seriál)
The Secret War (S01E09)
2003 King (TV seriál)
2002 Tom Stone (TV seriál)
2001 Torontské stíny (TV seriál)
2000 Robocop: Temná spravedlnost (TV seriál)
The Zack Files (TV seriál)
1999 Power Stone (TV seriál)
Twice in a Lifetime (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Věčný život: 2. část (S03E22)
Věčný život: 1. část (S03E21)
Tribunál (S03E19)
1998 Mythic Warriors: Guardians of the Legend (TV seriál)
Twitch City (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Příchody a odchody (S03E02)
Výlet (S03E01)
Východ (S02E22)
1997 Směr jih (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Světlo (S01E16)
Faraonova kletba/Anděl na palubě (S01E11)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Duplikovat lze cokoliv/Kamarádka (S01E09)
Pod zemí/Domnělá paže (S01E07)
Volným pádem/Jeho přítomnost (S01E05)
další epizody (5)
Traders (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Taste of Shakespeare, A (TV seriál)
1994 Robocop (TV seriál)
TekWar (TV seriál)
Wild C.A.T.S: Covert Action Teams (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
X-Men (TV seriál)
1991 Hammerman (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Family Affair (S01E04)
1988 My Secret Identity (TV seriál)
1987 Captain Power and the Soldiers of the Future (TV seriál)
Pátek třináctého (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)

Dokumentární

2018 The Trolley - vyp.
2016 Aircraft Carrier: Guardian of the Seas - vyp.
2010 Beasts of the Bible (TV film) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace