foto

Maurice Dean Wint

  • nar. 1.5.1964 (56 let)
    Leicestershire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Návrat detektiva
2018 Her Stolen Past (TV film)
Honey Bee
2014 My Daughter Must Live (TV film)
2010 Tangled (TV film)
2008 Okruh (TV film)
2005 Připálený toast (TV film)
2003 Nicota
2002 Evelyn: The Cutest Evil Dead Girl
2001 Hedwig a Angry Inch
Jane Doe (TV film)
Medvídci
On Their Knees
1998 The Sweetest Gift (TV film)
1997 Kostka
1995 Curtis's Charm
Rude
1994 Spenser: Bledí králové a princové (TV film)
TekWar (TV film)
TekWar: TekJustice (TV film)
TekWar: TekLab (TV film)
1993 Trial & Error (TV film)
1992 Muž s mečem
1991 The Reckoning (TV film)
1989 Captain Power: The Beginning (TV film)

TV seriály

2020 For the Record (TV seriál)
2019 Chlapi z karavanů: Animák (TV seriál)
Parkstock (S01E10)
Diggstown (TV seriál)
Willy MacIsaac (S01E01)
2017 Kravaťáci (TV seriál)
Brooklyn Housing (S07E05)
2016 Shoot the Messenger (TV seriál)
2015 Městečko Haven (TV seriál)
Rozšíření (S05E24)
Slepé místo (S05E23)
2014 Kurýr (TV seriál)
Nelítostný souboj (S02E12)
2012 Městečko Haven (TV seriál)
Díky za vzpomínky (S03E13)
Třídní sraz (S03E12)
Sarah (S03E09)
další epizody (4)
Flashpoint (TV seriál)
Sons of the Father (S05E05)
2011 Městečko Haven (TV seriál)
A Tale of Two Audreys (S02E01)
2010 Městečko Haven (TV seriál)
Zkouška Audrey Parkerové (S01E11)
Vítejte v Haven (S01E01)
2009 Hranice (TV seriál)
Spoils of War (S03E10)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Krotký, krotký Západ (S02E01)
2008 Razzberry Jazzberry Jam (TV seriál)
2006 ReGenesis (TV seriál)
The End (S02E13)
Lethargica (S02E12)
Fishy (S02E11)
další epizody (6)
2005 Sons of Butcher (TV seriál)
2004 ReGenesis (TV seriál)
The Secret War (S01E09)
2003 King (TV seriál)
2002 Tom Stone (TV seriál)
2001 Torontské stíny (TV seriál)
2000 Robocop: Temná spravedlnost (TV seriál)
The Zack Files (TV seriál)
1999 Power Stone (TV seriál)
Twice in a Lifetime (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Věčný život: 2. část (S03E22)
Věčný život: 1. část (S03E21)
Tribunál (S03E19)
Krajní meze (TV seriál)
Grell (S05E04)
1998 Mythic Warriors: Guardians of the Legend (TV seriál)
Twitch City (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
Pandora's Box (S01E14)
Live Free or Die (S01E10)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Příchody a odchody (S03E02)
Výlet (S03E01)
Východ (S02E22)
Krajní meze (TV seriál)
Zlý sen (S04E20)
Směr jih (TV seriál)
Mojo Rising (S04E04)
1997 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Světlo (S01E16)
Faraonova kletba/Anděl na palubě (S01E11)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Duplikovat lze cokoliv/Kamarádka (S01E09)
Pod zemí/Domnělá paže (S01E07)
Volným pádem/Jeho přítomnost (S01E05)
další epizody (5)
Traders (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 A Taste of Shakespeare (TV seriál)
1994 Robocop (TV seriál)
TekWar (TV seriál)
Wild C.A.T.S: Covert Action Teams (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
X-Men (TV seriál)
1991 Hammerman (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Family Affair (S01E04)
1988 My Secret Identity (TV seriál)
1987 Captain Power and the Soldiers of the Future (TV seriál)
Pátek třináctého (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1985 Horká noc (TV seriál)

Dokumentární

2018 The Trolley - vyp.
2016 Aircraft Carrier: Guardian of the Seas - vyp.
2010 Beasts of the Bible (TV film) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky