foto

Robert Emms

  • nar. 20.5.1986 (34 let)
    Horley, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Robert Emms je pětadvacetiletý herec, který studoval na BRIT School for Performing Arts and Technology a poté na London Academy of Music and Dramatic Art. Kariéru zahájil v divadle a objevil se v mnoha hrách (např. Válečný kůň). Pracoval také pro televizi a v roce 2010 debutoval u filmu v dokumentu The Arbor režisérky Clio Barnardové, poté hrál například ve filmu Anonym Rolanda Emmericha.

Když Steven Spielberg adaptoval hru Válečný kůň pro film, vzpomněl si na Emmsův výkon na jevišti a nabídl mu roli. V poslední době hrál Emms například ve filmu Tarsema Singha Sněhurka s Julií Robertsovou. V červnu 2011 vyhlásil časopis Screen International Roberta Emmse „Hvězdou budoucnosti".

AČFK

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jurský svět: Zánik říše
2017 Apostasy
Borg/McEnroe
2013 Kick-Ass 2
Nezvratný
2012 Rozbitý svět
Sněhurka
2011 Anonym
Válečný kůň

TV seriály

2019 Cleaning Up (TV seriál)
Jeho temné esence (TV seriál)
The Fight to the Death (S01E07)
The Daemon-Cages (S01E06)
The Lost Boy (S01E05)
další epizody (5)
Černobyl (TV seriál)
Vichnaya Pamyat (E05)
Open Wide, O Earth (E03)
Please Remain Calm (E02)
další epizody (4)
2017 Střelný prach (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2016 The Living and the Dead (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (4)
2015 Capital (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Atlantis (TV seriál)
The Queen Must Die (S02E12)
Kin (S02E11)
The Dying of the Light (S02E10)
další epizody (6)
2014 Atlantis (TV seriál)
The Grey Sisters (S02E06)
The Day of the Dead (S02E05)
The Marriage of True Minds (S02E04)
další epizody (6)
2013 Atlantis (TV seriál)
Touched by the Gods: Part Two (S01E13)
Touched by the Gods: Part One (S01E12)
Hunger Pangs (S01E11)
další epizody (13)
2011 Scott and Bailey (TV seriál)
Surprise (S01E02)
2008 The Wrong Door (TV seriál)
2006 The Street (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)

Dokumentární

2010 Arbor