foto

Robert Emms

  • nar. 20.5.1986 (31 let)
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Robert Emms je pětadvacetiletý herec, který studoval na BRIT School for Performing Arts and Technology a poté na London Academy of Music and Dramatic Art. Kariéru zahájil v divadle a objevil se v mnoha hrách (např. Válečný kůň). Pracoval také pro televizi a v roce 2010 debutoval u filmu v dokumentu The Arbor režisérky Clio Barnardové, poté hrál například ve filmu Anonym Rolanda Emmericha.

Když Steven Spielberg adaptoval hru Válečný kůň pro film, vzpomněl si na Emmsův výkon na jevišti a nabídl mu roli. V poslední době hrál Emms například ve filmu Tarsema Singha Sněhurka s Julií Robertsovou. V červnu 2011 vyhlásil časopis Screen International Roberta Emmse „Hvězdou budoucnosti".

AČFK

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jurský svět: Zánik říše
2017 Apostasy
Borg/McEnroe
2013 Kick-Ass 2
Nezvratný
2012 Rozbitý svět
Sněhurka
2011 Anonym
Válečný kůň

TV seriály

2017 Střelný prach (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2016 The Living and the Dead (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (4)
2015 Capital (TV seriál)
2013 Atlantis (TV seriál)
2011 Scott and Bailey (TV seriál)
Episode #1.2 (S01E02)
2008 The Wrong Door (TV seriál)
2006 Street, The (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)

Dokumentární

2010 Arbor

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace