foto

Joanne Whalley

  • nar. 25.8.1961 (56 let)
    Salford, Manchester, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Apoštol Pavel
2017 Gardel
Muse
2015 Ark, The (TV film)
2013 Challenger (TV film)
2011 Twixt
2010 Golf in the Kingdom
2009 Diverted (TV film)
Revanš
2007 Life Line (TV film)
Záplava
2006 Played
2005 Child of Mine (TV film)
Kaliforňanky
Panenská královna (TV film)
2002 Dostih pro Virginii
Tři sestry a jeden pohřeb
2000 Bez dechu
Jackie (TV film)
Když procitne zem (TV film)
Obviněn
1999 Texas Funeral, A
1997 Muž, který věděl příliš málo
1994 Mother's Boys
Porota
Správný muž v Africe
1993 Secret Rapture, The
1992 Storyville
1991 Ztracená totožnost
1990 Námořní pěchota
Velký muž
1989 Aféra Profumo
Zabij mě opět
1988 Jak zabít kněze
Willow
1987 Will You Love Me Tomorrow (TV film)
1985 Good Father, The
No Surrender
Tanec s cizincem
1984 Duch Vánoc (TV film)
1982 Pink Floyd: The Wall

TV seriály

2017 Bílá princezna (TV seriál)
English Blood on English Soil (E06)
Traitors (E05)
2016 Beowulf: Návrat do Shieldlandu (TV seriál)
2015 A.D. The Bible Continues (TV seriál)
Wolf Hall (TV seriál)
Nepříjemnosti (E05)
Anna Regina (E03)
Kouzlo s třemi kartami (E01)
2014 Hospoda Jamajka (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2013 Borgiové (TV seriál)
Vladař (S03E10)
Výbušný plán (S03E09)
Lucreziin gambit (S03E07)
další epizody (8)
2012 Borgiové (TV seriál)
Zpověď (S02E10)
Svět zázraků (S02E09)
Pravda a lži (S02E08)
další epizody (10)
Super drbna (TV seriál)
Záložní Dan (S05E14)
Návrat Drbny (S05E13)
2011 Borgiové (TV seriál)
Nikdo (S01E09)
Francouzský král (S01E06)
Zamilovaní Borgiové (S01E05)
další epizody (7)
Super drbna (TV seriál)
Postně a zběsile (S05E05)
Od ano k nule (S05E01)
Špatné rozloučení (S04E22)
další epizody (5)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Extrémní agresor (S01E01)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
2003 40 (TV seriál)
1994 Scarlett (TV seriál)
1989 A TV Dante (TV seriál)
1986 Singing Detective, The (TV seriál)
1985 Edge of Darkness (TV seriál)
1983 Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1982 A Kind of Loving (TV seriál)
1980 Coming Home (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1968 How We Used to Live (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace