foto

George Georgiou

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Boris in the Forest
Proč zabili Ježíše (TV film)
2014 Šrám
300: Vzestup říše
2010 Baseline
TACHO
2009 The 7th Dimension
2008 Mamma Mia!
2004 Asylum Night (TV film)

TV seriály

2017 Poslední loď (TV seriál)
Feast (S04E07)
Tempest (S04E06)
Allegiance (S04E05)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Bitva bastardů (S06E09)
Kniha cizince (S06E04)
2015 A.D. The Bible Continues (TV seriál)
Takoví normální Američané (TV seriál)
I Am Abassin Zadran (S03E12)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Our Man in Damascus (S05E11)
Separační úzkost (S05E01)
2014 The Honourable Woman (TV seriál)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
O medvědovi a krásné panně (S03E07)

Dokumentární

2014 God the Father

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace