foto

George Georgiou

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Close
Epiphany
2015 Boris in the Forest
Proč zabili Ježíše (TV film)
2014 300: Vzestup říše
Šrám
2010 Baseline
TACHO
2009 The 7th Dimension
2008 Mamma Mia!
2004 Asylum Night (TV film)

TV seriály

2020 Sexuální výchova (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 3 (S02E03)
2018 Collateral (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Paní ministryně (TV seriál)
Eyjafjallajökull (S05E06)
2017 Ctihodná žena (TV seriál)
The Paring Knife (E08)
The Ribbon Cutter (E04)
The Unfaithful Husband (E02)
další epizody (4)
Poslední loď (TV seriál)
Hostina (S04E07)
Bouřka (S04E06)
Oddanost (S04E05)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Bitva bastardů (S06E09)
Kniha cizince (S06E04)
2015 A.D. The Bible Continues (TV seriál)
Takoví normální Američané (TV seriál)
I Am Abassin Zadran (S03E12)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Náš člověk v Damašku (S05E11)
Separační úzkost (S05E01)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vražda na Středním východě (S10E19)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
O medvědovi a krásné panně (S03E07)
2010 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Honour Bound (S02E06)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 1 (S09E01)

Dokumentární

2014 God the Father

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky