foto

Kristi Angus

  • nar. 21.8.1971 (47 let)
    Kelowna, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Hello, It's Me (TV film)
2010 Když láska nestačí: Lois Wilson (TV film)
Válka blogerek (TV film)
2006 Růžový panter
Vražedné vody (TV film)
2005 Dlouhý víkend
Mimo zákon
2004 Connie a Carla
Někdo to rád blond
2002 One for the Money (TV film)
2001 Harvard Man
Jason X
Laughter on the 23rd Floor (TV film)
Životní jistoty
2000 Code Name Phoenix (TV film)
Jill Rips
Kdo zabil děti z Atlanty? (TV film)

TV seriály

2014 Orphan Black (TV seriál)
Governed by Sound Reason and True Religion (S02E02)
2013 Orphan Black (TV seriál)
Unconscious Selection (S01E09)
Variations Under Domestication (S01E06)
2012 Agent bez minulosti (TV seriál)
Battlezone (S02E13)
Berzerk (S02E12)
Punchout (S02E11)
další epizody (10)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Vnitřní boj (S01E03)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Living in Your Car (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Tajný Santa (S02E13)
2005 Three Moons Over Milford (TV seriál)
2004 Instant Star (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
Zimní ráj (TV seriál)
2002 Body & Soul (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Tracker (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
The Zack Files (TV seriál)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
Zlatá rukavice (S01E06)
The City (TV seriál)
Total Recall 2070 (TV seriál)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Force Majeure (S01E13)
1995 Podivné náhody (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)

Dokumentární

2013 Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace