foto

Robert Kazinsky

  • nar. 18.11.1983 (33 let)
    Cuckfield, Sussex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Robert Kazinsky se narodil v anglickém Cuckfieldu a vyrostl v přímořském městě Brighton na jižním pobřeží Anglie. Kazinsky studoval divadlo na Guildford School of Acting (2002 - 2005) a absolvoval ho s vyznamenáním. Krátce poté byl obsazen jako tajemný fotbalista Casper Rose v seriálu DREAM TEAM. Hrál pouze v jedné sezóně, avšak jeho postava byla přijata tak dobře, že při hlasování o nejoblíbenější charakter získal 54,29% hlasů, tedy zvítězil na plné čáře.

Poté, co oznámil svůj záměr odejít v roce 2006 byl obsazen jako narušený a nebezpečný ex-military Sean Slater v EASTENDERS, v jehož 254 epizodách byl nominován na 23 cen - vyhrál 7, z toho dvakrát byl oceněn jako nejlepší herec, což dokonalo jeho triumf na British Soap Awards v roce 2008.

V roce 2010 hostoval v seriálu PRÁVO A POŘÁDEK: LOS ANGELES a v seriálu ABC BROTHERS & SISTERS.

Ondřej "Waca" Vacek

Herecká filmografie

Filmy

2016 Warcraft: První střet
2015 Divoká dvojka
2013 Pacific Rim - Útok na Zemi
Siren
2012 Red Tails

TV seriály

2016 Druhá šance (TV seriál)
Svědomí (E11)
Osobní záležitost (E10)
Druhý vzkříšený (E09)
další epizody (11)
2013 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Radioaktivita (S06E10)
Na životě nezáleží (S06E09)
Všichni mají na kahánku (S06E08)
další epizody (9)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
2001 Robot Chicken (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

TV pořady

2014 Good Morning Britain (TV pořad)
Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2012 Sunday Brunch (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2007 Xposé (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace