Reklama

Reklama

Criss Angel

Criss Angel

nar. 19.12.1967 (56 let)
Long Island, New York, USA

Diskuze

Andy11

Andy11 (hodnocení, recenze)

JUWA

Ty jsi vůl. :D To s tou vodou mu prokoukl snad každý, tak to radši uboze prozradil. To samé s levitací. A navíc ta jeho nehorázná arogantnost, to nelze překousnout..

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

on naoyaj vie čarovať ? videl som,ako chodi po vode a lieta ako vrana.

na příspěvěk reagoval Andy11

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Davidman

Davidman (hodnocení, recenze)

Určitě se shodneme, že to není skutečné, že doopravdy nelétá ani nechodí po vodě atd. Iluzionista, říkáte? Já bych to teda neřekl. Jeho ''kouzla'' nebo aspoň 90% je děláno pomocí střihu kamery, to znamená, že něco v prostřihu změní. Třeba když do pusy strčí bankovku, nechá ji podmázlým divákem podepsat, strčí ji do pusy, střih, vytáhne ji v celku. Na tomto principu je celá jeho show a vy mu to žerete. A když tam náhodou není střih a je tam napsáno ''continous shot'', tak je to většinou tak, že kamera neukáže vše, co byste vy, jako diváci na pozici kamery viděli. Zbylých 10% opravdu umí a dokázal by je před vámi předvést, ale to jsou většinou taková ta mikrokouzla, která umí kde jaký jiný kouzelník. Street magic na kameru opravdu není tím, čím se zdá. Je to televizní herec a jeho diváci také. Závěrem bych vás chtěl odkázat na Davida Copperfielda, který svá kouzla předvádí v divadle před tisíci lidí a v nepřetržitém záběru bez střihů. Také se mi Angel líbil, do doby než jsem si všiml těch střihů a hlavně než jsem viděl první video s Davidem. ;-)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

KangKun

KangKun (hodnocení, recenze)

Teda na mě ten parní válec působil velmi skutečně.... a jeden herec u jedné show přísahal na smrt svých dětí, že je to skutečné... Já mám prostě Crisse ráda a i kdyby to byly triky, tak pěkně dobře provedené.

TripleDouble

TripleDouble (hodnocení, recenze)

Dokud neuvidím na vlastní oči tak neuvěřím ani prd. Všechno může být dopředu sehraný, plus některý jeho triky bych ani nepovažoval za triky jako vybouchnutí v krabici, kdy sám říkal že to bylo strašné že ztratil vědomí atd. Jen dobře sehrané, a řekl bych že dopředu domluvené.

Host

Režisér

Scenárista

Herec

Seriály
2016

Dice

 

Prestige (S01E03)

2015

Děda se závazky

 

Deadbeat (E04)

2011

Pravidla zasnoubení

 

Kouzelník (S05E14)

2007

Kriminálka New York

 

Prozrazený trik (S03E18)

2005

Las Vegas: Kasino

 

Úžasný modrý safír (S03E08)

Dokumentární
2008

Women in Boxes

2007

Heckler

Krátkometrážní
2023

Chicken

2010

10 Minutes

Producent

Reklama

Reklama