foto

Tim Barlow

  • nar. 1936
    Blackpool, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sherlock: Přízračná nevěsta (TV film)
2008 Lekce 21
10 000 př. n. l.
2007 Jednotka příliš rychlého nasazení
2005 Království nebeské
Lie Still
2004 The Rocket Post
2001 Císařovy nové šaty
Gentleman Thief, The (TV film)
Kiss Kiss (Bang Bang)
Life and Adventures of Nicholas Nickleby, The (TV film)
2000 Devět životů Tomase Katze
1999 Kind of Hush, A
Kleopatra (TV film)
1998 Bídníci
Madam Bette
1997 The Ugly
1996 Mary Reilly
1994 Super Grass
1993 Anchoress
1989 Tall Guy, The
1987 Life Class
1982 Privates on Parade
1978 Kdo zabíjí nejlepší evropské šéfkuchaře?
1976 Orel přistál
1975 Brannigan

TV seriály

2014 Derek (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)
2013 Derek (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2012 White Heat (TV seriál)
2007 Řím (TV seriál)
Předání moci (S02E01)
2005 Mike Bassett: Manager (TV seriál)
2004 My Life in Film (TV seriál)
2003 Blue Murder (TV seriál)
Mile High (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)
2000 Gormenghast (TV seriál)
My Uncle Silas (TV seriál)
North Square (TV seriál)
1997 The History of Tom Jones, a Foundling (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
Frank Stubbs (TV seriál)
Health and Efficiency (TV seriál)
Inside Victor Lewis-Smith (TV seriál)
1992 Moon and Son (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Domácí pacient (S02E04)
1984 Poldové (TV seriál)
1980 Buccaneer (TV seriál)
Escape (TV seriál)
1979 The Omega Factor (TV seriál)
1978 A Horseman Riding By (TV seriál)
Grange Hill (TV seriál)
Prime of Miss Jean Brodie, The (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Secret Army (TV seriál)
Wings (TV seriál)
1976 Victorian Scandals (TV seriál)
1975 Poldark (TV seriál)
1974 Nearly Man, The (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
1969 In Loving Memory (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace