foto

Ty Jones

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Collar
2014 Annie
Fugly!
2011 Gun Hill Road
2009 International
My Normal
Únos vlaku 1 2 3
2008 Loupež v Brooklynu
2007 Holla at Me
Zredigováno
2006 Pád nebes
2004 C.S.A.: The Confederate States of America
2003 Kairos
2000 Kiss It Up to God

TV seriály

2018 Power (TV seriál)
When This Is Over (S05E10)
There's A Snitch Among Us (S05E09)
A Friend of the Family (S05E08)
další epizody (9)
2017 Nella - princezna rytířů (TV seriál)
Chicago P.D. (TV seriál)
Politics (S05E08)
Power (TV seriál)
It's Done (S04E08)
You Lied to My Face (S04E07)
We're in This Together (S04E04)
další epizody (6)
2016 Power (TV seriál)
In My Best Interest (S03E10)
Trust Me (S03E08)
Don't Go (S03E07)
další epizody (6)
2015 Power (TV seriál)
Ghost Is Dead (S02E10)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Dodgy Draft (S01E19)
Černá listina (TV seriál)
Karakurt (No. 55) (S02E21)
2014 Forever (TV seriál)
6 A.M. (E09)
Jak prosté (TV seriál)
Paint It Black (S02E22)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
That Crazy Bitch Was Right (E22)
We All Saw This Coming (E20)
2009 Cupid (TV seriál)
Nemocnice Mercy (TV seriál)
You Lost Me with the Cinderblock (E05)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Stará historie (S01E02)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Až ke hvězdám (S06E19)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Usvědčeni (TV seriál)
2004 The Jury (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Potřeba (S04E03)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Maritime (S13E18)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Padělek (S03E14)

Dokumentární

1985 American Masters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace