Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Firemnímu nováčkovi, tzv. hackerovi - počítačovému pirátovi se při práci s počítačem v jedné významné korporaci povede něco téměř nemožného - nabourá se do databáze bedlivě střeženého podnikového superpočítače. Přitom náhodně objevuje výborně promyšlenou machinaci, která může vést až k vážnému ohrožení životního prostředí. FBI je mu v patách, ale jeho hlavním nepřítelem je duševně nemocný superprogramátor. Stvořen k zločinu nedává nic v sázku. Mladý pirát a jeho přátelé zahajují bitvu v počítačovém prostoru - za svoji záchranu a odvrácení světové katastrofy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (81)

Phos4rus 

všechny recenze uživatele

Pokud to mam brat s nadsazkou-je to blbost. Pokud to mam brat realne, je to totalni blbost. Vse co se ve filmu ukazuje jako hack je nesmirne smesny. !Ti co nevideli, nectete dal! To co me dokazalo opravdu rozesmat je jen to, jak pikolik prinesl panu senatorovi kreditku{zlatou American Express] a v klidu mu ji rozstrihl. ()

carodejb 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo zaujímavé. Film s hromadou múch, podivným vizuálom a scenáristickými barličkami. Kašlať na to! Zatiaľ som nevidel lepšie znázornenie tej prudkej zmeny sveta a vnímania reality, ktorá prišla s nástupom domácich počítačov, ako v tomto filme. Pecka! Plus: celkom sa mi páčilo tá 90tková undergroundová štylizácia. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Možná byla blbost na to koukat teď, s odstupem šestnácti let, ale i tak, vezmu-li v potaz, že u jiných filmů zub času takříkajíc neřeším, to bylo nepoživatelné. Naprosto mimo mé chápání. Mimo chápání reality i virtuality. Škoda, čekal jsem třebas nějakou připomínku či záchvěv starých času, ale nic, ba ani mladičká Angleina Jolie se mnou neotřásla. Ale dost řečí, bylo už hůř. Dvě hvězdy za věčně sympatického Johnyho Lee Millera a možnost vidět Angelinu, kdy ji to ještě tolik nešlo. ()

filipP321 

všechny recenze uživatele

Pre mňa kultová záležitosť, pozerali sme na to ako na zázrak. Možno preto ,že som ho videl v 90-tych rokoch, keď bol internet na Slovensku v podstate nedostupný a ceny za PC s Windows boli tiež nedostupné pre 99% ľudí. Pre súčasnú generáciu už asi smiešne (diskety a pod.) , ale o 20 rokov sa tiež budú ľudia smiať zo súčasnej techniky :) Až tu z inormácií ČSFD som sa dozvedel, že dvaja hlavní predstavitelia tohto filmu Angelina Jolie a Jonny Lee Miller, sa stali manželmi v rokoch 1995-1999. Myslím si, že sa dali dokopy pri natáčaní tohto filmu. ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Kate Libby: - " 'Bůh dal chlapům větší mozek než psům, aby neolizovali ženskejm nohy při zahradní slavnosti.' - Ruth Libby." učitel: - "Nevím, jestli je tvá matka významný autor 20. století." Kate Libby: - "Prodalo se 2 miliony výtisků její poslední knihy." & Kate Libby: - "Doufám, že nehackuješ tak, jako píšeš." & Kate Libby: - "Nikdy neposílej ženskou udělat chlapskou práci." ()

Galerie (30)

Zajímavosti (10)

  • Fráze "Ze všech věcí, které jsem ztratil, mi nejvíce schází vlastní duch" je citátem Ozzyho Osbourna. (Terva)
  • Angelina Jolie a Johny Lee Miller se vzali těsně před natáčením tohoto filmu, po čtyřech letech se rozvedli. (Pumiiix)
  • Školní scény se natáčely na střední škole Stuyvesant v New Yorku, zbytek pak v jejím okolí ve čtvrti Tribeca na Manhattanu. (Terva)

Reklama

Reklama