foto

Roy Thinnes

  • nar. 6.4.1938 (82 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Broken English
2006 Spectropia
2005 Eyes of Van Gogh, The
2001 Čistá duše
2000 Bar Hopping (TV film)
1996 Terminal (TV film)
1995 Cizáci (TV film)
1992 Lady Against the Odds (TV film)
Stormy Weathers (TV film)
1991 Nežádoucí láska (TV film)
1990 Ztracený případ (TV film)
1989 Dovolená bez návratu (TV film)
Rush Week
1987 Mind Benders
1981 Freedom (TV film)
Scruples (TV film)
Sizzle (TV film)
1979 Stone (TV film)
The Return of Mod Squad (TV film)
1977 Code Name: Diamond Head (TV film)
Secrets (TV film)
1975 Hindenburg
1974 Letiště 1975
1973 Charley One-Eye
Death Race (TV film)
Satan's School for Girls (TV film)
The Horror at 37,000 Feet (TV film)
The Norliss Tapes (TV film)
1972 Manhunter, The (TV film)
1971 Black Noon (TV film)
1970 Other Man, The (TV film)
1969 Doppelgänger
1959 The FBI Story

TV seriály

2006 Usvědčeni (TV seriál)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Chamtivost (S03E20)
Oz (TV seriál)
Good Intentions (S05E07)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Věrnost (S01E04)
Akta X (TV seriál)
Toto nemůže být pravda (S08E14)
2000 D.C. (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Domácí vězení (S02E11)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Ramparts (S09E11)
1997 Hráči (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Terminal (S07E23)
1996 Poltergeist (TV seriál)
The Crystal Scarab (S01E11)
Akta X (TV seriál)
Herrenvolk (S04E01)
Talitha Cumi (S03E24)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 FBI: Neznámé případy (TV seriál)
P.S. Miluju tě (TV seriál)
Temné stíny (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
další epizody (11)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Everybody's Favorite Bagman (S01E06)
1988 Válka světů (TV seriál)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Sázka na smrt (S02E08)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1980 From Here to Eternity (TV seriál)
1979 From Here to Eternity (TV seriál)
Supertrain (TV seriál)
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
1977 Tales of the Unexpected (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1970 The Psychiatrist (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1967 The Invaders (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Reportér (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
1959 The Untouchables (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)

Dokumentární

2014 The Green Girl

Video kompilace

1996 Akta X – Akta 6: Plán (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky