Reklama

Reklama

Akta X – Akta 6: Plán

(video kompilace)
  • USA The X-Files – File 6: Master Plan (více)

Obsahy(1)

V restauraci začne šílený muž střílet do lidí. Mnoho jich zraní nebo zabije. Mezi hosty je také muž, který všechny, kteří byli střelou zasaženi, zázračně uzdraví. Matka Foxe Muldera je stižena mozkovou mrtvicí, a tak se speciální agent FBI Mulder se svou partnerkou Danou Scullyovou rozhodnou tajemného muže vypátrat a požádat ho o pomoc při její záchraně. Při hledání ale objeví nájemného mimozemského lovce, skrývajícího šokující tajemství, které může být klíčem k záchraně Mulderovi umírající matky. V „Plánu" se Mulder a Scullyová ocitnou blíž k pravdě. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (6)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Včely, strašidelný ranhojič Jeremiah, nejbrutálnější honička po staré továrně ever, a k tomu unavený a frustrovaný Mulder, trýzněný dalšími střípky o své rodině. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Opět jedna z nejlepších raných mytologií se skutečně silnou zápletkou, tady se navíc poprvé objevuje Mimozemský lovec. Přelom třetí a čtvrté sezóny je asi ten vůbec nejsilnější a tento dvojdíl navíc dokazuje, že v té době byl seriál skutečně na vrcholu. Zápletka s Kuřákem a Mulderovou matkou je zatraceně vděčná, část Scullyové je slabší. 90%. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Mulder, Scully, Skinner, Kouřící muž a bytost, ve které exceluje Brian Thompson. Jakmile se tohle uskupení objeví, tak se jedná skoro o dokonalost. Mimo v Plánu je přidaná ještě třešnička, kdy se opět objeví Muž z Pentagonu. Pro mě vždy TOP. ()

Reklama

Reklama