foto

Lance Guest

  • nar. 21.7.1960 (58 let)
    Saratoga, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Late Phases
2009 21 and a Wake-Up
2008 Ptačí chřipka (TV film)
The Least of These
2001 Bitter Winter (TV film)
Projekt Jennie (TV film)
2000 Sestra z divné planety (TV film)
Teroristické komando
1997 Plan B
1993 Hart a Hartová: Návraty (TV film)
1988 Čaroděj osamělosti
1987 Čelisti: Pomsta
1985 My Father, My Rival (TV film)
Roommate, The (TV film)
Waiting to Act
1984 Just the Way You Are
Poslední hvězdný bojovník
1983 Confessions of a Married Man (TV film)
1982 Příběh z Hollywoodu
1981 Halloween 2
Please Don't Hit Me, Mom (TV film)

TV seriály

2008 Jericho (TV seriál)
Condor (S02E02)
2006 Dr. House (TV seriál)
Výtah do života (S02E16)
2001 JAG (TV seriál)
Trosečník 2/2 (S07E01)
Trosečník 1/2 (S06E24)
2000 Then Came You (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
1996 The Burning Zone (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Unfair Advantage (S02E11)
1995 Správná pětka (TV seriál)
Dearly Beloved (S02E03)
Akta X (TV seriál)
Děsivá symetrie (S02E18)
1994 All-American Girl (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Favorite Son (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 The 64th Annual Tony Awards (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace