foto

Sheryl Lee Ralph

  • nar. 30.12.1956 (61 let)
    Waterbury, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 No Sleep 'Til Christmas
Revival!
2017 Christmas at Holly Lodge (TV film)
Villa Capri
2012 Christmas in Compton
2010 Blessed and Cursed
2002 Baby of the Family
2001 Projekt Jennie (TV film)
2000 Lost in the Pershing Point Hotel
1999 Deterrence
Personals
Unconditional Love
1998 Easter Story Keepers, The
Secrets
1996 Milenecký uzel
Přelud
1995 Černá klec
1994 Flintstoneovi
Hon na čarodějnice (TV film)
1993 Sestra v akci 2: Znovu v černém hábitu
Už to není dítě (TV film)
1992 Dokonalý džentlmen
Milenky
1991 Gambler Returns: The Luck of the Draw, The (TV film)
1990 To Sleep with Anger
1989 Quinnův případ
S ženami pod kůží
1988 Oliver & Přátelé
1987 Sister Margaret and the Saturday Night Ladies (TV film)
1986 Pros & Cons (TV film)
1985 Code Name: Foxfire (TV film)
1982 Neighborhood, The (TV film)
1977 Akce

TV seriály

2018 Fam (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Drápy (TV seriál)
Russian Navy (S02E03)
2017 MacGyver (TV seriál)
Hook (S01E16)
One Mississippi (TV seriál)
I'm Alive (S02E06)
Can't Fight This Feeling (S02E05)
Who Do You Think You Are? (S02E04)
další epizody (5)
2016 Myšlenky zločince (TV seriál)
Inner Beauty (S11E20)
2014 One Love (TV seriál)
Ray Donovan (TV seriál)
Kapitán (S02E12)
Bledule (S02E09)
Ubírej se tudy (S02E07)
další epizody (4)
2013 JD Lawrence's Community Service (TV seriál)
Mámou přes noc (TV seriál)
Ray Donovan (TV seriál)
Posranej Bucky Dent (S01E11)
Černý cadillac (S01E04)
2006 Pohotovost (TV seriál)
21 salv (S12E22)
Podivní společníci (S12E18)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Štěstí je žena (S01E08)
1999 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
What Price Harvey? (S03E13)
1998 Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1996 Moesha (TV seriál)
1993 George (TV seriál)
1990 New Attitude (TV seriál)
1987 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Gershwinovo zjevení (S02E17)
1986 Designing Women (TV seriál)
1985 Code Name: Foxfire (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Dokumentární

2004 101 Biggest Celebrity Oops (TV film)
E! 101 Most Starlicious Makeovers (TV film)
2000 Acapulco Black Film Festival (TV film)
1997 Directors: Norman Jewison, The
1987 Happy 100th Birthday Hollywood (TV film)

TV pořady

2012 Celebrity Wife Swap (TV pořad)
2009 Psí kadeřník v Beverly Hills (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
1993 Children of Africa (TV pořad)
1991 Voices that Care (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1982 Ebony/Jet Showcase (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1980 Lou Rawls Parade of Stars (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1998 Secrets

TV seriály

1999 The Parkers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace