foto

Martin Veliký

  • nar. 1.1.1971 (46 let)
    Trenčín, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 8 hlav šílenství
2011 Naši furianti (divadelní záznam)
2010 Občanský průkaz
2008 Běsi (divadelní záznam)
Vlna (TV film)
2007 ...a bude hůř
2005 Lhář (divadelní záznam)
Rajónové blues (TV film)
Rána z milosti (TV film)
2003 Smrt pedofila (TV film)
2002 Jak jsem se ztratil aneb Malá vánoční povídka (divadelní záznam)
1999 Hanele
1995 Malostranské humoresky

TV seriály

2017 Kapitán Exner (TV seriál)
Poslední pád mistra Materny - 1. část (E03)
2016 Doktor Martin (TV seriál)
O jezevcích a lidech (S02E03)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Blondýnka na hřbitově (S01E14)
Cigaretový kouř (S01E08)
2014 Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2013 České století (TV seriál)
Všechnu moc lidu Stalinovi (1948) (E04)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
2010 Zázraky života (TV seriál)
2009 První krok (TV seriál)
Největší fór (E09)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Loupež (S01E10)
Ošklivka Katka (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)
1998 Život na zámku (TV seriál)
Všechno je jinak (S02E20)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

TV pořady

1992 V Praze bejvávalo blaze (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace