foto

Martin Veliký

  • nar. 1.1.1971 (49 let)
    Trenčín, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 8 hlav šílenství
2010 Občanský průkaz
2008 Vlna (TV film)
2007 ...a bude hůř
2005 Rajónové blues (TV film)
Rána z milosti (TV film)
2003 Smrt pedofila (TV film)
1999 Hanele
1995 Malostranské humoresky

TV seriály

2019 Dáma a Král (TV seriál)
Smrt na konci světa (S04E04)
2017 Kapitán Exner (TV seriál)
Poslední pád mistra Materny - 1. část (E03)
2016 Doktor Martin (TV seriál)
O jezevcích a lidech (S02E03)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Blondýnka na hřbitově (S01E14)
Cigaretový kouř (S01E08)
2014 Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2013 České století (TV seriál)
Všechnu moc lidu Stalinovi (1948) (E04)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Zázraky života (TV seriál)
Volný vztah (S02E12)
Rozvod (S02E11)
Sebevědomí (S02E09)
2009 První krok (TV seriál)
Největší fór (E09)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Loupež (S01E10)
Ošklivka Katka (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)
2002 Napoleon (TV seriál)
1800–1807 (E02)
1998 Život na zámku (TV seriál)
Všechno je jinak (S02E20)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

Dokumentární

2015 Druhý život Mistra Jana Husa (TV seriál)
Memento vyhaslé hranice (E01)

Divadelní záznam

2011 Naši furianti (divadelní záznam)
2008 Běsi (divadelní záznam)
2005 Lhář (divadelní záznam)
2002 Jak jsem se ztratil aneb Malá vánoční povídka (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1991 V Praze bejvávalo blaze (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky