foto

Sean Rogerson

  • nar. 30.9.1977 (41 let)
    Sherwood Park, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Z
2017 Concrete Evidence: A Fixer Upper Mystery (TV film)
Still/Born
2014 Extraterrestrial
2012 Grave Encounters 2
2011 Grave Encounters
2006 Perfect Suspect, The (TV film)
Underworld: Evolution

TV seriály

2014 Cedar Cove (TV seriál)
Old Wounds (S02E04)
Arrow (TV seriál)
Bloodovo město (S02E21)
Deathstroke (S02E18)
Šelmy (S02E17)
Continuum (TV seriál)
Last Minute (S03E13)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Svatyně (TV seriál)
Probuzeni (S03E16)
Lovci duchů (TV seriál)
How to Win Friends and Influence Monsters (S07E09)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Johariho okno (S02E12)
Agentura Jasno (TV seriál)
Tenhle případ nevyřešíš (S04E10)
Smallville (TV seriál)
Spiknutí (S09E14)
2009 Ostrov smrti (TV seriál)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Houses of the Holy (S02E13)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Cestovatelé (S04E05)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
2004 The Collector (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
The Longest Day (S01E11)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace