foto

Millicent Martin

  • nar. 8.6.1934 (84 let)
    Romford, Essex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Last Word
2006 Return to Halloweentown (TV film)
2005 Paní Palfreyová
1966 Alfie
Stop the World: I Want to Get Off
1965 Báječní muži na létajících strojích
1964 Kiss Me Kate (TV film)
Zpropadená kariéra
1961 Girl on the Boat, The
Invasion Quartet
1959 Libel

TV seriály

2018 Code Black (TV seriál)
Home Stays Home (S03E08)
Grace and Frankie (TV seriál)
The Knee (S04E09)
2017 Grace and Frankie (TV seriál)
The Alert (S03E08)
2013 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Sbohem, Grace (S04E24)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vražedná terapie (S09E02)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Smrt tanečnice (S04E18)
2011 Chuck (TV seriál)
Chuck a Agent X (S04E22)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2009 JONAS (TV seriál)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Láska nebeská (S08E06)
2001 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Debutantka Lorelai Gilmorová (S02E06)
2000 Takový je život (TV seriál)
1999 Stark Raving Mad (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
1992 Moon and Son (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Hardball (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Max Headroom (TV seriál)
1986 Downtown (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1979 CBS Library (TV seriál)
1970 From a Bird's Eye View (TV seriál)
1965 BBC 3 (TV seriál)
Lance Percival Show, The (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
1955 Captain Kangaroo (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2013 David Frost: Hello, Good Evening & Farewell (TV film)
2011 Sir George Martin: Producent (TV film)
1969 This Is Tom Jones (TV seriál)
1967 Heart of Show Business, The (koncert)

TV pořady

1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1969 The Engelbert Humperdinck Show (TV pořad)
The Liberace Show (TV pořad)
1966 London Palladium Show, The (TV pořad)
1964 The Royal Variety Performance 1964 (TV pořad)
1963 The Danny Kaye Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace