foto

Tyler Hynes

  • nar. 6.5.1986 (32 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tyler Jeffery Hynes sa narodil v kanadskej provincii Ontario 6. mája 1986. Detstvo strávil na farme svojich rodičov spolu s bratom Brandonom. Hraniu sa začal venovať už v detstve účinkovaním v rôznych seriáloch a televíznych filmoch. Venoval sa aj divadlu, ako osemročný si zahral v rockovom muzikáli Tommy.

Preslávil sa úlohou Willa Bauera v dobrodružnom seriáli Amazonka, ktorý sa napriek svojmu názvu natáčal v Kanade a Austrálii. V roku 2001 stvárnil úlohu Atreyua v nie príliš úspešnom televíznom seriáli na motívy populárneho Nekonečného príbehu. V roku 2005 sa vynikajúco zhostil hlavnej úlohy vo filme Tagged: The Jonatham Wamback Story, ktorý bol natočený podľa skutočných udalostí. Jednalo sa o príbeh chlapca, ktorého napadol gang a on sa následne dostal do kómy. Za túto úlohu bol Tyler ocenený niekoľkými televíznymi cenami. 

V posledných rokoch sme ho mohli vidieť v malých úlohách vo filmoch ako Camille (2007) alebo Vojna bohov (2011), inak zvyčajne účinkuje v seriáloch a televíznych filmoch. Venuje sa totiž aj písaniu, produkcii a réžii vlastných projektov, a angažuje sa spolu s bratom aj v hudbe. Spolu sú členmi rapovej skupiny All Logic. Okrem hudby je nadšeným športovcom, venuje sa skateboardingu. V neposlednom rade sa angažuje ako hovorca mládeže pre ľudské práva v National Canadian Youth.

mark.benford

Herecká filmografie

Filmy

2018 Falling for You (TV film)
2017 Hráči se smrtí
Jak funguje láska (TV film)
2016 Vražedný bestseller (TV film)
2015 Len a spol.
2013 Betty and Coretta (TV film)
2011 Válka Bohů
2008 Camille
Precious Things
2006 Občan Duane
2005 Poslední znamení
Tagged: The Jonathan Wamback Story (TV film)
Tohle u nás neděláme (TV film)
Šestnáctiletá matka (TV film)
2004 Přítel z mládí (TV film)
2003 Muž, který zabil
2000 Other Me, The (TV film)
1998 Domácí tým
Malí muži

TV seriály

2018 UnREAL (TV seriál)
Confront (S03E04)
Clarity (S03E03)
Shield (S03E02)
další epizody (4)
2016 Já, společnice (TV seriál)
Fabrication (S01E11)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Kurýr (TV seriál)
Beacon of Hope (S02E03)
2013 Rookie Blue (TV seriál)
Překvapení (S04E01)
2012 Skladiště 13 (TV seriál)
Naši blízcí (S04E09)
2011 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Lodě v noci (S08E11)
2010 Skladiště 13 (TV seriál)
Tajný Santa (S02E13)
Vesta (S02E01)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
Čtyři elementy (S01E05)
Kompas (S01E04)
Valemont (TV seriál)
2008 Flashpoint (TV seriál)
He Knows His Brother (S01E07)
Sophie (TV seriál)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
2004 15/Love (TV seriál)
2001 Nekonečný příběh (TV seriál)
1999 Amazonka (TV seriál)
Bojíte se tmy? (TV seriál)
1997 Komando (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1996 Mystery Files of Shelby Woo, The (TV seriál)

Hudební videoklipy

2015 Shaun Frank & KSHMR - Heaven (feat. Delaney Jane) (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace