foto

Pepe Majeský

  • nar. Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV pořady

2018 SuperStar 2018 (TV pořad)
2016 Hviezdna párty (TV pořad)
Mattoni Koktejl festival (TV pořad)
Tvoja tvár znie povedome (TV pořad)
Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
2015 Mattoni Koktejl Festival 2015 (TV pořad)
2014 Chart Show (TV pořad)
Hlas Česko Slovenska 2 (TV pořad)
Mattoni Koktejl Festival 2014 (TV pořad)
2013 Mattoni Koktejl festival (TV pořad)
SuperStar 2013 (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2013 (TV pořad)
2012 Hlas Česko Slovenska (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2012 (TV pořad)
2011 Wipeout - Souboj národů (TV pořad)
Česko Slovenská SuperStar (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2011 (TV pořad)
2010 Ceny Anděl 2009 (TV pořad)
Česká miss (TV pořad)
2009 Slávik 2009 (TV pořad)
2007 Člověče, nezlob se (TV pořad)

Herecká filmografie

TV pořady

2010 Backstage (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)
1994 Televizní noviny (TV pořad)

Producentská filmografie

TV pořady

2018 SuperStar 2018 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace