foto

Tereza Vilišová

  • nar. 1981
    Ostrava, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Pestré vrstvy (TV film)
2012 Ženy, které nenávidí muže (TV film)
2009 Evžen Oněgin (divadelní záznam)
2007 Hypermarket (TV film)
2002 Láska shora

TV seriály

2018 Lynč (TV seriál)
Pravda (E08)
Likvidace zásob (E07)
Špína (E06)
další epizody (8)
Specialisté (TV seriál)
Duel (S03E15)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Smrtelné vyhlídky (S01E02)
Lajna (TV seriál)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Bestie (S01E10)
Zpěvačka (S01E08)
Staré dluhy (S01E06)
další epizody (6)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Guru (S02E05)
Sestřička (S02E04)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Výběrové řízení (S01E08)
Hemofóbie (S01E06)
Beskydské šelmy (S01E04)
další epizody (4)
Mamon (TV seriál)
Kapitola 4: Děti (E04)
Kapitola 2: Abrahám (E02)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Pistole (S02E13)

Dokumentární

2017 Nová krev (TV film)
2015 Film o seriálu: Doktor Martin (TV film)

Host

TV pořady

2015 Ceny Thálie 2014 (TV pořad)
2014 Ceny Thálie 2013 (TV pořad)
Malovaná čítanka (TV pořad)
2013 Čítanka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce