foto

Nicki Micheaux

  • nar. 1971
    Detroit, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lazarus
2017 Chamraď
2016 Manic (TV film)
2014 Hrůzná minulost 2
2013 Pravda je jen slovo
2008 Rain
2006 God's Waiting List
2004 Jejich oči sledovaly boha (TV film)
Ranč (TV film)
With It
2003 With or Without You
2002 Trail, The
2000 The Audition
1998 "Defektiv" BOONE
Můj obr
Proroctví
Pán ringu
Sladká Jane
Střelci na útěku
1997 Vražda v přímém přenosu (TV film)
1996 Mrazivé rovnice (TV film)

TV seriály

2019 Good Trouble (TV seriál)
Torn (S02E02)
Percussions (S02E01)
Less Than (S01E11)
další epizody (7)
In the Dark (TV seriál)
It's Always Been You (S01E13)
Rollin' with the Homies (S01E12)
I Woke Up Like This (S01E11)
další epizody (9)
S.W.A.T. (TV seriál)
Pýcha (S02E16)
Chicago P.D. (TV seriál)
What Could Have Been (S06E19)
Pain Killer (S06E17)
Shameless (TV seriál)
Debbie Might Be a Prostitute (S10E08)
Citizen Carl (S10E07)
Sparky (S10E05)
2018 S.W.A.T. (TV seriál)
Zachovat si tvář (S02E04)
Colony (TV seriál)
What Goes Around (S03E13)
Sea Spray (S03E10)
Lazarus (S03E08)
další epizody (4)
2017 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Qatar (S06E06)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dvojitý zásah (S15E10)
2016 Animal Kingdom (TV seriál)
What Have You Done (S01E10)
Judas Kiss (S01E09)
Man In (S01E08)
další epizody (6)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Sympathy for the Devil (E13)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Nemesis (S01E07)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
Carnivorous Sheep (E02)
Mentalista (TV seriál)
Šarlatové stuhy (S04E01)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Royal Bubbles/Needle Drop (E04)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Nekupujte padělky (S01E06)
2007 12 Miles of Bad Road (TV seriál)
Profesionálky (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Noční schůzka (S01E05)
Lincoln Heights (TV seriál)
Po právu (TV seriál)
Pilot (E01)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Diví se, proč ti věřím (S02E05)
2004 Policejní odznak (TV seriál)
Fire in the Hole (S03E13)
Slipknot (S03E09)
Cracking Ice (S03E08)
další epizody (7)
2003 Dragnet (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Posse Comitatus (S09E08)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
První pondělí (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Lhář a děvka (S02E11)
Tajemství (S02E10)
Oči někoho jiného (S02E09)
další epizody (5)
Západní křídlo (TV seriál)
We Killed Yamamoto (S03E20)
2001 Philly (TV seriál)
Porn Again (E02)
Pilot (E01)
V tajných službách (TV seriál)
2000 City of Angels (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
Ti druzí (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Swearing In (S03E08)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Past (S04E01)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

2008 Speechless (TV film)

Host

TV pořady

2009 The Mo'Nique Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky