foto

Igor Timko

  • nar. 5.9.1978 (41 let)
    Košice, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Když draka bolí hlava
1990 Študent (TV film)
1989 Mona Lisa (TV film)

Dokumentární

2019 Český mejdan s Impulsem 2019 (koncert)
2017 Hej mistře basů (koncert)
Megakoncert Rádia Čas (koncert)
Český mejdan s Impulsem 2017 (koncert)
2016 Zlatá lýra (TV seriál)
Český mejdan s Impulsem (koncert)
2015 Akceptace - vyp.
Večer lidí dobré vůle - Velehrad 2015 (koncert)
Vánoční koncert Orchestru Gustava Broma (koncert)
2014 No Name: G2 Acoustic Stage (koncert)
2011 No Name Aknecolor Tour 2011 (koncert)
2010 No Name - V rovnováhe Tour (koncert)
2008 No Name - Live In Prague / Tour 2006 (koncert)
Tříkrálový koncert (koncert)
ČT Live - No Name (koncert)
2002 No Name (TV film)

Hudební videoklipy

2017 Marek Ztracený - Léto 95 (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2019 Má vlast - galavečer ke 100 letům republiky (TV pořad)
Slavíci na Barrandově (TV pořad)
2018 Galakoncert Kapky naděje (TV pořad)
Zlatý Amos (TV pořad)
2017 Zem spieva (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2017 (TV pořad)
2016 Mattoni Koktejl festival (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2016 (TV pořad)
2015 Atlet roku 2015 (TV pořad)
Galakoncert Kapky naděje (TV pořad)
SuperStar 2015 (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2015 (TV pořad)
2014 Chart Show (TV pořad)
Mattoni Koktejl Festival 2014 (TV pořad)
Český Slavík Mattoni 2014 (TV pořad)
2013 Galashow 60 (TV pořad)
Kouzelný Silvestr (TV pořad)
Mattoni Koktejl festival (TV pořad)
SuperStar 2013 (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2013 (TV pořad)
2012 Hlas Česko Slovenska (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2012 (TV pořad)
Živě na jedničce (TV pořad)
2011 Ceny Anděl 2010 (TV pořad)
Legendy popu (TV pořad)
Pokondr live (TV pořad)
To byl náš hit (TV pořad)
2010 TOP STAR (TV pořad)
2009 Karneval na Barrandově (TV pořad)
Silvestr 2009 - Pojďte dál... (TV pořad)
Česká miss 2009 (TV pořad)
2008 Český slavík Mattoni 2008 (TV pořad)
2005 Silvestr 2005 (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
2004 Báječný ženský (TV pořad)
2003 Na streche (TV pořad)
2002 Čo bolo, bolo... (TV pořad)
2001 Bárymetr (TV pořad)
Vabank (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Aj múdry schybí (TV pořad)
1997 Caruso Show (TV pořad)
1994 Eso (TV pořad)
1974 Zlatá brána (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky