foto

Igor Timko

  • nar. 5.9.1978 (40 let)
    Košice, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Když draka bolí hlava
1990 Študent (TV film)

Dokumentární

2017 Hej mistře basů (koncert)
Megakoncert Rádia Čas (koncert)
Český mejdan s Impulsem 2017 (koncert)
2016 Zlatá lýra (TV seriál)
Český mejdan s Impulsem (koncert)
2015 Akceptace - vyp.
Večer lidí dobré vůle - Velehrad 2015 (koncert)
Vánoční koncert Orchestru Gustava Broma (koncert)
2014 No Name: G2 Acoustic Stage (koncert)
2011 No Name Aknecolor Tour 2011 (koncert)
2010 No Name - V rovnováhe Tour (koncert)
2008 No Name - Live In Prague / Tour 2006 (koncert)
Tříkrálový koncert (koncert)
ČT Live - No Name (koncert)
2002 No Name (TV film)

TV pořady

2018 Zlatý Amos (TV pořad)
2017 Zem spieva (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2017 (TV pořad)
2016 Mattoni Koktejl festival (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2016 (TV pořad)
2015 Atlet roku 2015 (TV pořad)
Galakoncert Kapky naděje (TV pořad)
SuperStar 2015 (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2015 (TV pořad)
2014 Chart Show (TV pořad)
Mattoni Koktejl Festival 2014 (TV pořad)
Český Slavík Mattoni 2014 (TV pořad)
2013 Galashow 60 (TV pořad)
Kouzelný Silvestr (TV pořad)
Mattoni Koktejl festival (TV pořad)
SuperStar 2013 (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2013 (TV pořad)
2012 Hlas Česko Slovenska (TV pořad)
Nikto nie je dokonalý (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2012 (TV pořad)
Živě na jedničce (TV pořad)
2011 Ceny Anděl 2010 (TV pořad)
Legendy popu (TV pořad)
Pokondr live (TV pořad)
To byl náš hit (TV pořad)
2010 TOP STAR (TV pořad)
2009 Karneval na Barrandově (TV pořad)
Silvestr 2009 - Pojďte dál... (TV pořad)
Česká miss 2009 (TV pořad)
2008 Český slavík Mattoni 2008 (TV pořad)
2005 Silvestr 2005 (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
2004 Báječný ženský (TV pořad)
2003 Na streche (TV pořad)
2001 Bárymetr (TV pořad)
Vabank (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Aj múdry schybí (TV pořad)
1994 Caruso Show (TV pořad)
Eso (TV pořad)
1974 Zlatá brána (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 Marek Ztracený - Léto 95 (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace