foto

Kent McCord

  • nar. 26.9.1942 (76 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Fantom hlubin (TV film)
2002 Běž, Ronnie, běž!
2001 Megiddo: The Omega Code 2
2000 Woman's Story
1997 Smrtící asteroid (TV film)
1995 With Criminal Intent
1994 Osudné setkání (TV film)
1993 Návrat živé smrti 3
1992 Zločinný záměr
1990 Predátor 2
1989 Nashville Beat (TV film)
1982 Připoutejte se, prosím! 2
1979 Heaven Only Knows (TV film)
1977 Pine Canyon Is Burning (TV film)
Telethon (TV film)
1973 Beg, Borrow, or Steal (TV film)
1970 Breakout (TV film)
1969 Dragnet 1966 (TV film)
1968 Did You Hear the One About the Traveling Saleslady?
Jigsaw
Shadow Over Elveron (TV film)
1967 The Outsider (TV film)
The Young Warriors

TV seriály

2003 Farscape (TV seriál)
Bad Timing (S04E22)
Terra Firma (S04E13)
2002 Farscape (TV seriál)
Kansas (S04E12)
Dog with Two Bones (S03E22)
2001 Farscape (TV seriál)
Infinite Possibilities: Part 2 - Icarus Abides (S03E15)
Infinite Possibilities: Part 1 - Daedalus Demands (S03E14)
2000 Farscape (TV seriál)
Won't Get Fooled Again (S02E15)
Nerve (S01E19)
JAG (TV seriál)
Nezvěstné plavidlo (S05E22)
Zóna seskoku (S05E20)
1999 Farscape (TV seriál)
A Human Reaction (S01E16)
Premiere (S01E01)
1998 JAG (TV seriál)
S úmyslem zemřít (S03E13)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 MacGyver (TV seriál)
Tvrdě na tělo (S06E11)
1989 Unsub (TV seriál)
1988 The Highwayman (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Chapel of Love (S02E14)
1987 J.J. Starbuck (TV seriál)
Private Eye (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Letka černých ovcí (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 The D.A. (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
1966 Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)

Dokumentární

2000 Billy Jack: The E! True Hollywood Story (TV film)

TV pořady

1970 The Virginia Graham Show (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace