Reklama

Reklama

Návrat živé smrti 3

  • USA Return of the Living Dead III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Plukovník US Army John Reynolds (Kent McCord) se svým vědeckým týmem hledá způsob, jak cíleně zastavit aktivitu u živých mrtvol. Shodou okolností sledují jeden z pokusů s oživováním i jeho syn Curt (J. Trevor Edmond) s přítelkyní Julií (Melinda Clarke). Protože se experiment nepovedl, je plukovník odvelen k plnění jiných úkolů a samozřejmě chce odvézt svého syna pryč. Ten ale po ostré výměně názorů ujede na motorce z domova a Julii bere s sebou. Jenže do cesty se jim postaví náhoda, osud a sloup elektrického vedení a Julie zemře. A Curt, zoufalý ztrátou své lásky, se rozhodne ji oživit pomocí plynu, který viděl v otcově laboratoři... (monolog)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

ancientone 

všechny recenze uživatele

Je to to, čo to je. Nič viac, ani menej. Najbéčkovejšie béčko v skvelom štýle, ktorý neraz pripomenie odkaz Yuznovho kolegu Stuarda Gordona. Krásne infantilná a zároveňm fatalistická zombie-romanca sa spolu s hlavnou postavou pomaly premieňa na dynamický toxický-body-hororový cirkus, akoby šiel rozpohybovať artworky thrashmetalových albumov z 80-tych rokov. A melodramatické herecké výkony najviac :-)))) ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Ostuda. Trapní zombíci na konci. Nejlepši scéna z celého filmu je hned na začátku, když dělají pokusy na tom zombíkovi. Tohle se přece neděla, ukázat největši eso filmu už na začátku a pokud si režisér myslel že diváky uspokojí v průběhu filmu tak skutek utek. Trapas. Ani polonahá hlavní představitelka nezachránila film... ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Brian Yuzna, jo? Člověk, jehož Dentisté mě nudí, stejně tak člověk, jehož Nevěstu Re-animátora považuju za takový malý kult. A od nynějška i člověk, který zprznil tak dobře se rozvíjející sérii. Nebo, že by za to mohl scénárista? První půlhodinka vypadala moc slibně, skoro jsem si říkala, že by to mohlo dopadnout i na čtyři hvězdy, pak se ale ukázalo, že třetí díl zábavné série o zombie apokalypse bude z nějakého většího množství zombíků zredukován pouze na jednu polo zombici, která spolu se svým milým po zbytek filmu tuhle prekérní situaci řeší. A já si říkám, nebyl by to špatný nápad, kdyby těch zombíků bylo hergot víc, a kdyby se celá druhá půlka filmu už jen dokola neopakovala. Druhý díl téhle série se v mém žebříčku řadí do první desítky zombiáren, na které nedám dopustit. Třetí díl tohoto postu ale nedostál. ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

(UNCUT) uz jen fakt, ze na takto precizne technicky zmaknutou nechutnost se zmohlo jen par reziseru tehdejsi doby, hodnoceni musi byt v mezich zanru maximalni.. chvilemi mi lecktere originalni stvarneni masek pripomnely masky v remeslne dokonalych talianskych gore-horrorech let 70 80.. prijemny odpocinek od more dnesnich exploitationu. yuzna nezklame... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

V kinach film komplet zhorel, a Briana Yuznu ako rezisera poznam len z toho titulu ze natocil DEntistu ... a uz tam sa mi zdal jeho rezisersky talent ako maximalne pochybny - nemylil som sa. Hm, spickove laboratorium pod zemou ci kde to bolo, spickovi vedci , spickjove vyspele technologie ...a oni nedoakzali zabranit rozsireniu epidemie ... hm, tak to bola bieda, k tomu este otrasne dialogy ...... smutne jak tato seria Return of the Living Dead dopadla : 5 % ()

Galerie (84)

Zajímavosti (4)

  • Štúdio Lionsgate uvoľnilo film po prvýkrát na Blu-ray 22.11.2016. Nakoľko existujú dve verzie (s ratingom "R" a necenzurovaná) bolo jedinou otázkou, aká bude uvoľnená. Nakoniec sa rozhodli pre necenzurovanú vo formáte s vysokým rozlíšením a širokouhlým obrazom. (Paldiny)
  • Představitel zombie v úvodní scéně z laboratoře se jmenuje Clarence Epperson a režisér Brian Yuzna ho našel na letišti v Los Angeles, kde žil jako bezdomovec. (infected)

Reklama

Reklama