foto

John Light

  • nar. 28.9.1972 (46 let)
    Birmingham, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Maigret a případ mrtvého muže (TV film)
2012 Endeavour - Pilotní díl (TV film)
Hamilton: Pokud jde o vaši dceru
2011 Albert Nobbs
2007 Hranice
2006 Drážďany (TV film)
Sólokapr
2005 Heights
Proroctví: Vzpoura
Proroctví: Zrada
2003 Benedict Arnold: A Question of Honor (TV film)
Dobrý papež (TV film)
Dracula 2: Vzkříšení
Lev v zimě (TV film)
Lloyd & Hill (TV film)
2002 Podraz.com
Tajemství sexu
2001 Trance (TV film)
1999 Five Seconds to Spare
Marie, matka boží (TV film)
Tajemná paní Pollifaxová (TV film)
1998 Cider with Rosie (TV film)
Takové anglické manželství (TV film)
Unknown Soldier, The (TV film)

TV seriály

2018 Otec Brown (TV seriál)
Dvojí smrt Hercula Flambeaua (S06E10)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Efekt motýlích křídel (S20E02)
2017 Otec Brown (TV seriál)
Kajícník (S05E15)
2016 Mars (TV seriál)
Temné dny (S01E05)
Energie (S01E04)
Otec Brown (TV seriál)
Autolykova dcera (S04E05)
2015 Otec Brown (TV seriál)
Soud člověka (S03E10)
2014 Otec Brown (TV seriál)
Tajemství růžence (S02E05)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Nemejští lvi 2 (S08E04)
Nemejští lvi 1 (S08E03)
2013 Atlantis (TV seriál)
Otec Brown (TV seriál)
Modrý kříž (S01E10)
WPC 56 (TV seriál)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Le Marais (E06)
2012 Endeavour (TV seriál)
2011 Silk (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
Hra s ohněm - 2. část (S01E04)
Hra s ohněm - 1. část (S01E03)
2008 Čtyři roční období (TV seriál)
2004 Láska v bílém pekle (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
2003 Špióni z Cambridge (TV seriál)
2002 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Hovory s mrtvým (S07E05)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Křižovatky (E05)
Love in a Cold Climate (TV seriál)
1999 Aristocrats (TV seriál)
1998 Jump, The (TV seriál)
1997 Holding On (TV seriál)
1996 Cold Lazarus (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace