foto

Jason Connery

  • nar. 11.1.1963 (56 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 After Ours
2018 Railroad to Hell: A Chinaman's Chance
2014 Alien Strain
2010 The Search for Santa Paws
2009 Penance
The Devil's Tomb
Válka draků
2008 Chinaman's Chance
Sám v temnotě 2
The Thirst: Blood War
2007 Brotherhood of Blood
Night Skies
Vánoční štěstí (TV film)
2006 Blesk (TV film)
Divočina
Odvrácená strana Jericha
2005 Amateur
Farma smrti
Intimní chvilky
2001 Nicolas
Pán kouzel - Ďáblův kámen
2000 Tenkrát na východě
1998 Merlin: Čarodějův učeň (TV film)
Příběh duchů
1997 Macbeth
1996 Poslední potomek
Půlnoc v Petrohradu
1995 Bullet to Beijing (TV film)
1994 Jamila
1992 Aladdin
Sheltering Desert, The
1991 Planoucí pobřeží (TV film)
1990 Ten, kdo stvořil špióna (TV film)
Vlak do Petrohradu (TV film)
1989 Casablanca Express
David e David (TV film)
Tank Malling
1988 Bye Bye Baby
Kocour v botách
1986 Benátská noc
1984 Boy Who Had Everything, The
Nemo
The First Olympics: Athens 1896 (TV film)
1983 Šikana

TV seriály

2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
2005 Trollz (TV seriál)
2004 ZOO v krabici (TV seriál)
2003 Smallville (TV seriál)
Podezřelý (S02E13)
2002 Smallville (TV seriál)
Posel smrti (S01E17)
2001 Mary-Kate a Ashley (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Herní zápal (S01E03)
Šikula a šikulkové (TV seriál)
1991 Odvrácená strana ráje (TV seriál)
1986 Worlds Beyond (TV seriál)
1984 Robin Hood (TV seriál)

Dokumentární

2002 Screen Tests of the Stars (TV film)
Sean Connery, an Intimate Portrait

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2009 Smrtící pandemie
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace