Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film byl natočen podle skutečné události. Trevor, který je veteránem z Vietnamské války, je pronásledován nočními můrami z minulosti. Projíždí Texasem, aby našel své místo na zemi. Bohužel neví, že jeho největší noční můra ho teprve čeká. Jeho cesta je náhle přerušena. Setkává se tváři v tvář s psychopatickou rodinou, která žije na ranči Hill Country. Na ranči, který spoustu lidí navštívilo, avšak už ho nikdo nedokázal opustit. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (77)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu je zajímavý jen obal DVD. Jinak vás nepotěší nic. Herci se topí v prachbídném scénáři. Já si kupoval snímek s určitými nadějemi, které asi po deseti minutách vzali za své. Po zhlédnutí pátrám ve své paměti, ale naštěstí tento film v ní uložen nezůstal. To je snad jediný klad, za což autory chválí, i když seznámit bych se s nimi tedy nechtěl:-) Dobří lidé to asi nebudou, když dokáží stvořit takovouto zrůdnost. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Docela solidní čistokrevné céčko. Jedna strašně hodná rodinka potřebuje pracovní sílu na svůj ranč, tak si chytá tuláky, kterým dokonce za odvedenou prácičku dává najíst. Docela však dbají na disciplínu a přiměřenými tresty trestají neposlušnost. Jako bych už všechno z tohoto filmu viděl jinde. Ovšem v lepším provedení. 2* a to si připadám hodně mírný. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Opět jeden z buranských hororů ala Texaský masakr. Nic objevného, ale ani nic extra provařeného a nudného. Film nábízí slušnou porci brutality a násilí. Rodina co vraždí a mučí a nakonec pojídá tuláky, které nikdo nehledá, je jako vždy solidně ujetá a dost postižená. Poněkud jsem sice nechápal, že se ty lidi nevzbouřili a neutekli bylo jich víc a určitě by je zvládli. Oblíbená pomůcka rodiny je elektrický bič. To že je do toho zapleten i šerif je jasné hned od začátku. Trochu jsem nepobral ten konec, jako vždy se nikomu nic nestane, poněkud divný. Ale jinak film má slušnou atmosféru a příběh. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Už ani pôvodný TCM74 nepovažujem za nejaké extra zaujímavé dielo a preto ma už len z princípu tento naivný plagiát nemohol zaujať. Od úvodu ma vytáčal rozprávač a jeho výklady a vízie, ktoré sa snažili zakryť neschopnosť vybudovať aspoň minimálnu atmosféru. Zopár zaujímavých nápadov sa síce vyskytlo, ale bez atmosféry, aspoň trošku zaujímavého príbehu a s priam nulovým tempom aj tieto nápady vyfučali do prázdna. 15 % ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento průměrný slasher dokáže na začátku hodně navnadit, ale postupem času začne nudit a přestože se zde najde hned několik velice zajímavých pasáží, tak nelze přehlédnout prkenné výkony některých aktérů a okopírované scény. Navíc to nejlepší se odehraje v první půlhodině. Každopádně Farmu smrti neodsoudím k zatracení jen rozhodně nebude patřit mezi moje nejoblíbenější filmy. Klidně vám ho doporučím, ale nečekejte žádné velké zázraky. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Ve scrabblu se nachází i slovo "Redrum", pozpátku "Murder", v překladu "vražda", čímž film odkazuje na horor Osvícení (1980). (t.mon)

Reklama

Reklama